som trosku techn. antitalent a nechcem si nic s NB posrat chcela ny som si vybrat klavesnice a vycistit si to lebo je pod tym poriadny neporiadok ale bojim sa ze nieco zlomim a tie klavesnice tam uz nedam s5.. ze to nebude tak ako to ma byt som skus
Nad hornym radom klaves (ESC,F1,F2 atd.) su take zaslepky alebo ako sa to vola tie treba nadvihnuť s nejakym menšim šrubovakom. Ak sa ti to podari tak ptm je ešte klavesnica pripojena káblom, ktory treba odpojit.
Ja som ju čistil stlačeným vzduchom ale nič nepokaziš ani navlhčenou handričkou. Potom vytri do sucha a nechaj ju trochu vyschnuť. Ked to budeš davať naspať len zapoj ten datovy kabel a tlač klavesnicu dole, ona si sama sadne.
chcela som tiež, ale toto by som zverila do rúk niekomu kto sa do toho vyzná predsa len klávesnicu od stolového pc kúpiš novú ked ju dodrbeš ale od laptopu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja som ju čistil stlačeným vzduchom ale nič nepokaziš ani navlhčenou handričkou. Potom vytri do sucha a nechaj ju trochu vyschnuť. Ked to budeš davať naspať len zapoj ten datovy kabel a tlač klavesnicu dole, ona si sama sadne.
@2 a aj z nej máš kus uhryznutý, aby bolo evidentné, že je to apple?
--
povrch cistim liehom, bordel dole povysavat.
klavesy nevyberaj, lebo nahodou si to dodrbes, a uz to nevratis.