mam tu taku otazku..ze kolko tak moze stat skejt..uplne supny..tak na zacinanie..viete nie nieco drahe napr. z tesca abo take daco..ze keby ma to nebavilo aby som si potom netrieskala hlavu o stol ze aka som
Skejty z čínskeho javoru sú lacne naozaj už od tých 500 Sk ale neskákal by som na tom. Najlepšie kúpiť skatezostavu pre začiatok tak okolo 1200 Sk. Ten už by mal viac vydržať. A typ koliečok si nevšimaj aj tak kúpiš taký šmejd, že bude počuť míle ďaleko škrípot
tak tie cinske smejdy ani nekupuj zbytocne vyhodene pol litra,ved tie cinske shity nic nevydrzia,par flipov a mas to na dve polky a celkom slusnu dosku zozenies uz od dvoch litrov,ale treba mat kusok stastia,a na zaciatok ti to bude fpohode stacit
počuway moya YA TI DOBRE PORADíM kup si z dračika akože to njeje ftip tam maš za 500 sk a je v pohode ..alebo chot na najlacnejsisport.sk teda ked si už nekupila
Ja mam dosku,kolecka a vsetko podobne...spolu to vyslo 12 000 Sk....akoze mrte drahy ale tak bavi ma to a ficim na tom 3.rok..tak preco nie...ale zacinala som za tisicku a vydrzi dost tak vela stastia
no, ku tym kolieckam, meksie na chodnik (hruby povrch).... a tvrdsie su dobre na u rampy... no na hladkky povrch... ja co som teraz pozerala ceny sk8ov, (bo si cem kupit new, ten stary je uz v hroznom stave xD) tak okolo 3 000 za celkom kvalitny... aj s truckmy a koleckami.......
este jedna vec... ja som mala prvy sk8 z rakuska z burzi za nejake 3-4 eura a je upa mrte dobry, ece do teraz ho mam a jazdim na nom... a ta cena tam bola preto taka, lebo je upa doskrkany, lebo povodny majitel zrejme vedel jazdit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nemame chladnicku..
a neutahuj si zo mna..ja chcela serioznu radu..
hm..400sk..to neni take zle..to nevadi ze sa rozpadne..podomnou vydrzi vsetko..
mne staci taky sup za 500sk.. boty mam..takze uz len ten skejt a bude fajn..
Ale nie mna tiež bavi skate keď mám s kým skatovať ale takto sám a bez skateparku to je nahovno.
nie ze sa na to postavim nohy ujdu do predu..potom mi je na nic dobry skejt..
heh..nechcem vyhodit za to zase vela..a potom to hodim do rohu v izbe abo kde a budem kaslat na to.. viem ze som takej povahy takze klud
inak zvyknem brat z USA skates... vyjde ma to o 50% lacnejsie.. ak by ste mali zaujem ozvite sa mi na ICQ ... serioznost garantovana