máte s tým niekto skúsenosti? je to dobrá vec? nemyslím teraz len na knihy ako beletria, ale aj pdfkové súbory pre študentov, ktorých je teraz stále viac, oplatí sa to? a ak áno, ktoré sú dobré, väčšej obrazovky a cenovo (100E) dostupné?
ak chceš kupovať, tak hoci wooky, tiez ereading.cz má celkom v pohode... ak kupovať nechceš, tak určite klasika od amazonu
inak čítačky s e-atramentom sú dosť na..., pomalé a jednoúčelové, radšej skús tablet, ak nemáš problémy s očkami, androidy sú celkom lacné, alebo si došetri na iPad.... keby nie, tak aj iPod Touch je vhodný na čítanie, retina display je úžasný a nevadí, že je zariadenie tak malé...
ja chcem teraz asus eee note ea800 je to niečo medzi tabletom a čítačkou..funkcie ako fotoaparát atd mi budu na nič, ale ja to chcem používať ako čítačku a na písanie poznámok, keďže je toto asi jediný tablet, ktorý umožňuje písanie stylusom..
mám čítačku kindle, využívam to najmä čo sa týka školy, je to výhodou, lebo si knihy nemusím kupovať, a knihy, ktoré potrebujem prečítať napr. na literatúru, nemusím sedieť pred PC/NB, ale stiahnem si pdf-ko do kindle a čítam hocikedy a hocikde
ak na tom chces citat aj PDFka do skoly a nie len beletriu , tak si hlavne nekupuj tie male 6'' citacky, ktorych je v ponuke vacsina, ale siahni po 9''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak čítačky s e-atramentom sú dosť na..., pomalé a jednoúčelové, radšej skús tablet, ak nemáš problémy s očkami, androidy sú celkom lacné, alebo si došetri na iPad.... keby nie, tak aj iPod Touch je vhodný na čítanie, retina display je úžasný a nevadí, že je zariadenie tak malé...
a ktory typ mate? jake velke?