Ženy sú podľa mňa diskriminované.Ešte som nenašla pracu kde by mi dali viac ako minimálnu mzdu.Všetci chcu veľa muziky za málo peňazí.Aká je to potom motivácia?
Nesuhlasím. kde ti daju hned vysoky plat? ha? Postupom ziskas vadsi plat cim viac rokov tym viac skusenosti a tym vadsi zarobok. Ci si myslis, ze vsade hend daju vela prachov? ha?
Viem jedno, keby som siel robit tam kde robi moj oco, tak by som nemal taky plat ako ma on. Cize novacikovia maju vzdy mansie platy ako ty ktori su tam uz dlsi caas. Tak by to malo byt.
A vzdy vravim jednu vec. zamestnavatelia potrebuju ludi sprostich ako kybel vody. Preco? lebo sprostych treba. Lebo robia za malo penazi. A voda je tiez potrebna a velmi ako ty ludia ktori robia pracu za nisky plat.
Ach jaj typicka slovacka. Za malo muziky vela penazi by cela.. Btw kukam ze mas 20 hladas si robotu = si bez vysky, tak co cakas? Dnes ma strednu kazdi druhi.. A ja som origos z PD a tam to nie je boh vie co..
Revolucion: to je blbost, zober si to z druhej strany na konkurze mas dvoch ludi jeden so strednou a druhy ma VS, ktoreho si vyberies? Ked v ostatnom su dajem tomu rovnaky. No jednoznacne toho s VS, kedze ma sirsie znalosti. Nehovriac o tom, ze titul sa poklada za samozrejmost.
A suhlasim s Tommyhotom aj s Peter piper(om?). Takmer nikde ti nedaju nasutpny palt 20 000, mozno tak v DELL, ale to musis vediet po nemecky, znloast s IT a mat aj VS, nehovoriac o tom, ze makas od nevidim do nevidim.
Milacikovia ja nevravim ze chcem hned 20 000 mne by stacilo aj 12000 to zas niesom az taka narocna.Dobre vysoku nemam ale mam maturitu plus viem dobre po nemecky a mam aj pocitacovy kurz a furt mi je to nanic vy mudraci.a pisete sami ze v Pd je to nanic,a do zahranicia sa nechystam.
pozri sa este nieco ti napisem. nam majster vzdy vravel toto: myslite si, ze vas niekto zamestna? Alebo ze tu budete mat dobru pracu za dobry zarobok? Ak mate znamost ano ak nie tak nie. Vies dobre jazyky? Preco nejdes do sveta? Mozno by si sa tam ujala a mala vadsi zarobok ako tu. keby ja vedel dobre jazyky a mam kamoksa/ku ktori/a by siel/a do sveta somnou tak idem hned. ....
No vieš Kasko ale ja mám priateľa tu na Slovensku a je to vážne,doteraz on robil na opačnom konci slovenska a ja nechcem byt zas bez neho.V maji si chceme založiť rodinu tak som dufala že najdem primeranu pracu aj tu na slovensku
Slnyecko: btw co sa tu stazujes? Si myslis ze nejaky zamastnavatelia TOP firiem chodia po birdzi a hladaju zamestnancov, co maju pocitacoy kurz? Pri tom kopa ludi tu aj inde ma o IT viac znalosti, nez keby mas ty 10 takych kurzov.. Robota nepada z neba a ked sa budes len stazovat tak dosiahnes velke hovno..
Stredna s maturitou nie je zaklad lebo to si dokaze spravit kazdy, kto ma aspon nieco v hlave.. Zaklad je uz v dnesnej dobe aspon bakalar a vo svete ti nestaci ani to, samozrejme pokial nechces niekde umyvat hrnce..
Btw ja viem lepsie nez dobre po anglicky a nezarabam ani korunu, tak sa nestazuj..
A v prvom rade si vyber, ci chces mat super robotu, alebo super vztah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Viem jedno, keby som siel robit tam kde robi moj oco, tak by som nemal taky plat ako ma on. Cize novacikovia maju vzdy mansie platy ako ty ktori su tam uz dlsi caas. Tak by to malo byt.
A vzdy vravim jednu vec. zamestnavatelia potrebuju ludi sprostich ako kybel vody. Preco? lebo sprostych treba. Lebo robia za malo penazi. A voda je tiez potrebna a velmi ako ty ludia ktori robia pracu za nisky plat.
zato nemusis byt hned diskriminovana
PS.Tommyhot: vysoká škola ti určite nijak neovplyvní zamestnanie ,základ pre slušný plat je maturita ,potom už záleží na tvojich schopnostiach.
A suhlasim s Tommyhotom aj s Peter piper(om?). Takmer nikde ti nedaju nasutpny palt 20 000, mozno tak v DELL, ale to musis vediet po nemecky, znloast s IT a mat aj VS, nehovoriac o tom, ze makas od nevidim do nevidim.
Stredna s maturitou nie je zaklad lebo to si dokaze spravit kazdy, kto ma aspon nieco v hlave.. Zaklad je uz v dnesnej dobe aspon bakalar a vo svete ti nestaci ani to, samozrejme pokial nechces niekde umyvat hrnce..
Btw ja viem lepsie nez dobre po anglicky a nezarabam ani korunu, tak sa nestazuj..
A v prvom rade si vyber, ci chces mat super robotu, alebo super vztah.