Inak vážne, aj ja som bola veľký odporca, a myslela som si, že je to len komerčná prvoplánová sračka pre malé pubertálne decká a psychopatov, ktorí sa potrebujú zaradiť a tak si vsugerujú, že sú z nich upíri Ale musím povedať, že je to fakt fajn a dostalo ma to... možno keď ste to ani nevideli ani nečítali nie je až tak úplne na mieste odsudzovať to... ja som to robila, ale naozaj sa v tom dá niečo nájsť Až na toho buzerantského herca, ktorý má hrať akože upíra, ale inak dej je fakt dobrý...
Ja som ten film nedokazal dopozerat... akoze aj nad knihou som uvazoval ece pred filmom, ale teraz po filme uz o tom absolutne neuvazujem....len nechapem co sa vam na tom paci....SAK TO JE TAKY MATRIX ZE SA NEDA!!!!
Čítala, videla. Poklona Meyerovej. Ale režisérke, milej pani Hardwickovej, by som najradšej hubu roztrepala!! Film bol dobrý, ale čakala som milión krát viac! Najlepšia na Twilighte bola asi hudba... Tá to zachránila. Ale ostatné? Akožeeeee... Dosť ma naštavlo, že tam bolo všetkým hercom vidieť kontaktné šošovky. Bolo to dosť ironické najmä v tej scéne, kde sa Bella pýta Edwarda, či nosí šošovky, a on povie, že nie. V kombinácií s tým, že Pattinson po celý čas nakrúcania šošovky mal, to vyznelo dooosť trápne. Najviac som šoknutá z toho obsadenia. Akože Kristen Stewart sa podľa mňa na Bellu vôbec nehodí. Krist by bola dobrá Rosalie, určite lepšia ako Nikki Reed, lebo Nikii sa absolútne nehodí na ŽIADNU postavu z Twilightu. Ani Jackson Rathbone nie je podľa mňa ideálny Jasper, ale no šak toto zvládam. Ale Nikki ma tam irituje. Toľko odo mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hlavne patizony xD xD xD xD
ale už dosť takýmto foooraaam.. o twilight...
videla-slaby film