jeden čas som mala aj predplatený, ale zrovna ten rok bolo Superstar, takže ma to velmi netešilo ...no a teraz keď cestujem tak prelistujem alebo kúpim
ked som chodila na zakladku... cca 5-6 rokov do zadu... a ked si to mam porovnat teraz- kupuje si to mladsia sestra.... tak je to o nicom.. a to 1€ ci kolko to stoji by som za to nevyhodila.. pretoze to tomu decku podla mna neda nic.. to uz radsej nech si kupuje IN.. tam su aspon volake prilohy aj tak... najlepšia je Emma/Eva... alebo ATT...
tiež asi tak.. UŽ nečítam také časopisy prídu mi také divné, hoci niekedy keď kamoška donesie do školy tak si z toho čo tam píšu robíme srandu maximálne prečítam tie trapasy a ostatné ma z toho nezaujíma
heeej nahodou v škole cez biolu keď sme v dákej triede tak v lavici furt nájdeme dačo také ako Kamarát, In a podobné koniny a nad ich ,,duchaplnosťou" sa celkom fajn rehoceme či jak to povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale občas sú tam aspoň dobré vtipy
ale minuly rok sa mi dostal v triede do ruky vytlacok s clankom s putavym nazvom-simona nemusi spat s kazdym lebo uz ma 13