Vona a dotyk papiera su jedinecne, ale kvoli studiu som si zvykol citat spusty knih aj v elektronickej forme (odbornych) a potom som zistil, ze ani beletria mi takto nevadi (ale knihy, na ktore sa vopred tesim, vzdy len na papieri)
strata času? už len to,že si rozširuješ slovnú zásobu,učíš sa nové slová a zároveň aj gramatiku nie je strata času..zlepšuješ si všeobecný prehľad a naučíš sa čítať s porozumením čo sa ti zíde dosť..nemyslím si že je to strata času
dôvodov som ti tu napísala hneď niekoľko..a povedz mi prosím,čo tak zamestnáva 17 ročného(ak je to tvoj vek) ešte aj cez prázdniny keď je taký vyťažený? a sedieť nad birdzom a celkovo netom máš čas?
nemam horsie ako citat neico na nete.. ani ucit sa neviem z netu ked mame kopu poznamok len na nom to si radsej vytlacim .. milujem knihy a ked pretacam strany a vidim ako sa blizim ku koncu zapletky
@natus39 tak to ozaj nemas cas ked tak "zmysluplne" travis cas ako sorry chlape.. ale ked mas cas si tie sluchadla vopchat do usi tak by si mal cas aj na klasicku knihu .. ved ja pri audioknihe sa musis vediet sustredit nie? .. a nikto nepovedal ze kniha musi byt precitana za jeden den
ale je to kazdeho vec co preferuje.. ja papierove knihy milujem a nemenil aby som za nic
@natus39 ako.. to si fakt toto robíš srandu -.- pre teba sú hry na compe "užitočnejšie" než si prečítať knihu? to už je čo toto...
na to, že si zakladateľ ankety, si si vybral dosť naprd možnosti. najskôr si zistím asi, že či je elektronická forma knihy, to, čo si myslím, že je potom sa tu nemusíš strápniť
k téme... v papierovej podobe! mám rada, keď sa knihy môžem dotknúť, listovať strany, sledovať ako sa počet prečítaných strán zväčšuje... omnoho lepšie sa mi číta, a mám z nej väčší zážitok.
už som čítala knihy aj v elektronickej podobe, ale nemá to to čaro, podľa mňa
@25 keď mám niečo do školy, tak si to tiež radšej vytlačím, lepšie sa mi to tak učí.
a audioknihy? nepočúvala som. ale čo ja viem... možno keď budem mať čítať nejakú povinnú literatúru a bude to niečo veľmi nudné, tak možno vtedy. inak, za mňa, určite nie. zatiaľ.
knihy v ,,papierovej´´ podobe su nenahraditelne...ako tu uz bolo pisane niet nad vonu knih,hlavne tych starych.jediny raz som citala knihu na PC a bolo to uplne ine /nie v dobrom zmysle/...a @natus39 aspon by si mal skusit nieco si precitat,nie sediet za PC...mozno by si pochopil o com tu ostatni pisu
rozhodne papierové knihy.. čítala som aj v elektronickej podobe, hlavne povinné čítanie ktoré som nemohla zohnať a bolo to zlé... papierové knihy sa nedajú nahradiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nie, v podstate čítam len také, ak sa dajú zohnať v papierovej podobe
@8 tak potom som myslel audioknihu
dopekla, nejdem sa rozčuľovať takto na večer.
ale je to kazdeho vec co preferuje.. ja papierove knihy milujem a nemenil aby som za nic
ty máš čas čítať,proste nechceš a nevieš o čo prichádzaš
@natus39 ako.. to si fakt toto robíš srandu -.- pre teba sú hry na compe "užitočnejšie" než si prečítať knihu? to už je čo toto...
na to, že si zakladateľ ankety, si si vybral dosť naprd možnosti. najskôr si zistím asi, že či je elektronická forma knihy, to, čo si myslím, že je potom sa tu nemusíš strápniť
k téme... v papierovej podobe! mám rada, keď sa knihy môžem dotknúť, listovať strany, sledovať ako sa počet prečítaných strán zväčšuje... omnoho lepšie sa mi číta, a mám z nej väčší zážitok.
už som čítala knihy aj v elektronickej podobe, ale nemá to to čaro, podľa mňa
@25 keď mám niečo do školy, tak si to tiež radšej vytlačím, lepšie sa mi to tak učí.
a audioknihy? nepočúvala som. ale čo ja viem... možno keď budem mať čítať nejakú povinnú literatúru a bude to niečo veľmi nudné, tak možno vtedy. inak, za mňa, určite nie. zatiaľ.