@luc.ka tie dve veci rozoznám, až tak zle na tom nejsom! ja viem, je to možno trošku luxus.. ale tak aspoň potom jem pomaly a vychutnávam si to jedlo a nemusí mi mama nadávať že to rýchlo hltám
keď kukáš telku, tak sa vôbec nesústredíš na jedlo... to je ZLE! keby si čítal "Prečo francúzky nepriberajú", tak by si vedel, že pri jedle nemáš čítať ani pozerať telku, ale sa plne sústrediť na jedlo, a vychutnávať, a rozoznávať všetky možné chute, aby si si to užil
čítam, ak mám čo.. ak nemám čo, tak lúštim v novinách krížovky a sudoku.. ak som už vyriešila aj to, tak pozerám telku ak môžem.. ak nepozerám telku ani nečítam noviny ani nelúštim krížovky a sudoku, tak pozerám na notebooku nejaký seriál.. a keď ani to, tak aspoň počúvam rádio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď jem inde, tak buď pozerám telku, som za počítačom, čítam... proste nikdy to nie je tak, že by som len jedol a kukal do steny.
telka v kuchyni??
to nie je telka, v ktorej furt dávajú relácie o jedle... to je mikrovlnka!
tak ale telka v kuchyni je podľa mňa dosť neštandardná
keď kukáš telku, tak sa vôbec nesústredíš na jedlo... to je ZLE! keby si čítal "Prečo francúzky nepriberajú", tak by si vedel, že pri jedle nemáš čítať ani pozerať telku, ale sa plne sústrediť na jedlo, a vychutnávať, a rozoznávať všetky možné chute, aby si si to užil