s byvalym som si navzajom precitavala postu a smsky,dospelo to len k bezvyznamnym hadkam,s mojou terajsou laskou si do smsiek nelezieme...povieme si vsetko..je ine,ked clovek vidi sms bez vysvetlenia,sam si domysli a pokial je paranoidny,tak si namysla blbosti =P
ja mu vždy ukazujem keď chce niečo vidieť kto mi piše či vola,lebo ja nemam pred nim tajnosti , no predsa ja som si pozrela prva jeho smsky bez jeho vedomia a videla som jeho stare smsky od jeho byvalych a soklo ma to .. neviem pre co si ich po tych mesiacoch co chodime spolu nevymazal ... a boli ma to ze co ak este na nich mysli alebo si s nimi smskuje no on vravi ze nie ze on s nimi nic nechce mat a ja neviem ci to je pravda ci nie ... a teraz ked sme sa znovu odobrili prezvonilo mu jedno dievca a najhorsie bolo to ze som sa ho spytala a on nichto chcela som az tak vela ked som chcela vediet iba jej meno .. viem ze sukromie je sukromie ale mne to nedalo ... prosim poradte mi
Zvedavosť niekedy nepustí a chcem vedieť kto volal alebo čo kto písal ale nie zo žiarlivosti alebo aby som zistil z kým je v styku Takže nejaké hrabanie sa v pošte a pod neuznávam keď chce ukáže keď nechce tak nie.
tak pisala mu nejaka jeho byvala ale ukazal mi tu smsku ale potom si pisal s druhou lebo mu napisala nieco lem tak a som sa ho pytala ci si s nou pise a on ze nie ... a potom sa mi priznal ze to boli iba 2 smsky co jej poslal ale ja neviem preco ale myslim si ze to bolo viac ... a teraz mu volalo nejake dievca ani ja neviem kto nechce mi povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a na svoje sukromie si tiez davam pozor