@fixa to máš dobré u nás na SŠ ak by učiteľ zistil že si neprečítal (máme diskusie o knihe kde musíš mať určitý počet príspevkov aby si prešiel tu diskusiu) tak by ti strhol ak dobre rátam tolko bodov že by si si pohoršil známku o jeden až dva stupne ale je pravda, že my jednoducho vieme celá trida diskutovať o knihe ktorú nikto nečítal aj 2-3 hodiny
@fixa niektoré diela dajú človeku niečo ale úprimne tiež čo ma nezaujalo tak som nečítala napr. taká hájnikova žena bola pre mňa utrpenie cez ktoré som sa nikdy neprelúskala (moc ťažké čítanie pre mňa )
a proste mňa baví čítať (romány , ... ) ale nie to čo máme na povinné čítanie ...niekto to obdivuje aké to je krásne dielo mne sa to nepáči a nebaví ma to čítať
@kacen2299 To je ešte pomerne dosť, ja som to prečítala za menej ako týždeň, A a okrem toho Ťa prosím, veľmi ťa prosím, aby si si tú knihu vzala a bez akýchkoľvek predsudkov prečítala aspoň prvých 10 strán. Ak ťa to nebude baviť tak to môžeš vzdať a nájsť si informácie inde. Lebo takto to robia správny ľudia.
@marjy77 bože nemudruj sprostá som neni ... už mám prečítaných 100 strán , tú knihu sa mi nechcelo čítať lebo ma to nebaví viem že tá kniha sa dá prečítať za krátko šak som za deň prečítala 100 strán zo 170...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Čiže nemám.
Nie z toho dôvodu, že mi to treba, ale z dôvodu, že ma zaujal obsah diela/diel.