Zdravím, chcela by som sa opýtať aké máte motto ktorým sa snažíte riadiť, alebo citát ktorý sa vám strašne zapáčil a snažíte sa ním v určitej miere riadiť?
"Ak chcete absolútne istoty, choďte do väzenia. Tam vás kŕmia, šatia, poskytujú zdravotnú starostlivosť, atď. Jediná vec, ktorá tam chýba, je sloboda." Dwight D. Eisenhower
"Dum spiro, spero." (celé to pokračuje že "dum spero, amo. dum amo, vivo.") - Kým žijem, verím/dúfam, kým dúfam, milujem, kým milujem, žijem.
Mám to aj ako kerku a celkovo tento citát vystihuje asi celý môj život a podstatu mojej osobnosti a občas by som sa za túto "vlastnosť" chcela aj nakopať, ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale aj tento sa mi páči, nedávno som našiel:
"Ak chcete absolútne istoty, choďte do väzenia. Tam vás kŕmia, šatia, poskytujú zdravotnú starostlivosť, atď. Jediná vec, ktorá tam chýba, je sloboda." Dwight D. Eisenhower
@murcatko Ale taký sa nepočíta - na Slovensku nefunguje .
Čo ťa nezabije,to ťa posilní.
(Salman Rushdie)
"You never know how strong you are, until being strong is your only choice. "
a ešte..
Oko za oko, zub za zub.
"We may have years,
we may have hours,
but sooner or later
we push up flowers."
ja mam tych citatov viac, ale taky Oscar Wilde asi vedie: Vždy odpúšťaj svojim nepriateľom, nič iné ich až tak nevydráždi.
"When I get sad, I stop being sad and be Awesome Instead."
Mám to aj ako kerku a celkovo tento citát vystihuje asi celý môj život a podstatu mojej osobnosti a občas by som sa za túto "vlastnosť" chcela aj nakopať, ale čo už
Negooglil som povod tohto citatu, odznel vo fringe a odvtedy ho mam v hlave.
+ Learn to accept failure. Know that things will go wrong.
+ Leave the world more interesting than it was before.
no aj ďalšie sú zaujímavé
Vidíš veci a hovoríš: "Prečo?" Ale ja snívam o veciach nevídaných a hovorím: "Prečo nie?" (Gerorge Bernard Shaw)