,,A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy."
-George Jean Nathan
@midnight takze podla tvojej teorie pravo na tuto veticku maju len "ups" deti ale ja som take dieta, takzeee HAHAHAHA ja si ju mozem dat do profilu aj k fotke aj vsade a budem velice kuuul! HA! 8)
@willbebetter ...takže podľa tvojej odpovede predpokladám že vieš o nejakom spôsobe splodenia ktorý nezahŕňa koitus? vieš mi o ňom poslať nejaké info? celkom by ma zaujímalo ako prebieha...
(umelé oplodnenie sa neráta, lebo stále vyžaduje jeden koitus )
@willbebetter aha, pardón, tak nie. ďakujem za spochybnenie vďaka ktorému som si šiel nájsť definíciu a zistil že koitus nie je synonymum orgazmu, ale pohlavného aktu.
@willbebetter kamarátka bude mať čas až cez víkend po tomto, lebo ide na veľkú noc domov, hlásiš sa ako dobrovoľná náhradníčka? alebo vieš o nejakej ochotnej ktorá dlho nemala skvelý orgazmus z veľkého vtáka?
Niesom pekná....Niesom úžasná...Niesom vynikajúca..Niesom to čo odo mňa žiadate....ale som to ja
Ked som bola mala, bola som namyslena.Ale teraz už nemám chybu.
Pred svoje srdce som napísala "ZÁKAZ VSTUPU" Prišlel on, zasmial sa a vytiahol kartičku "VIP".
ti co ma nepoznaju mozu lutovat a ti co ma poznaju lutuju uz davno
Si teenager.Chyť sa šancí.Zostaň dlho vonku.Choď za osobou ktorú miluješ.Stoj si za svojím.Vždy sa smej.Buď sebaistý.Maj dobré priateľstvá.Tancuj ako by ťa nikto nevidel.Pusti si hudbu najviac ako sa dá.Buď sám sebou.Cez víkend spi až do obeda.Vyskúšaj nové veci.Urob si bláznivé fotky.Vytvor si úžasné spomienky.Zapamätaj si, že trápiť sa kôli ľudom ktorí ťa súdili ti za to nestojí.Ži život na plno.
,,Som späť...a vy ste vedeli, že prichádzam. Na ceste sem som totiž videla billboard s nápisom Múmia sa vracia.“
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aj pad na hubu je pohyb vpred
to ze poznas moje meno neznamena ze poznas mna
tieto zarucene este nemal nikto na pokeci v profile
by suvereno
-George Jean Nathan
Topka, originalne, hlboke ako....dopln sam.
bez sexu by som nezil
Veci sa menia stále, dni sú jak vodováhy, na svete milión dôvodov prečo žiť (Majself)
Maybe the solution is just to smile, hold back the tears, and pretend that everything is okay. (Dannie? I´m not sure )
Nedá sa zmeniť čo cítim, čo myslím si, toto som ja, zmena nehrozí, zvykni si! (Mamba Dasha)
@riskozvychodu "cim viac samovrahov, tym menej samovrahov"
"zasaď paradajku a broskyňa vyrastie"
"krásne je dlho nič nerobiť a potom oddychovať"
"keď sopeľ poriadne rozotrieš, ta ho nevidno"
" Jimmy Pop
You fuck with me, you fuckin´ with the best!
(umelé oplodnenie sa neráta, lebo stále vyžaduje jeden koitus )
you learn something new every day...
to som prave vymyslel a je to uplne super
Niesom pekná....Niesom úžasná...Niesom vynikajúca..Niesom to čo odo mňa žiadate....ale som to ja
Ked som bola mala, bola som namyslena.Ale teraz už nemám chybu.
Pred svoje srdce som napísala "ZÁKAZ VSTUPU" Prišlel on, zasmial sa a vytiahol kartičku "VIP".
ti co ma nepoznaju mozu lutovat a ti co ma poznaju lutuju uz davno
Si teenager.Chyť sa šancí.Zostaň dlho vonku.Choď za osobou ktorú miluješ.Stoj si za svojím.Vždy sa smej.Buď sebaistý.Maj dobré priateľstvá.Tancuj ako by ťa nikto nevidel.Pusti si hudbu najviac ako sa dá.Buď sám sebou.Cez víkend spi až do obeda.Vyskúšaj nové veci.Urob si bláznivé fotky.Vytvor si úžasné spomienky.Zapamätaj si, že trápiť sa kôli ľudom ktorí ťa súdili ti za to nestojí.Ži život na plno.
,,Som späť...a vy ste vedeli, že prichádzam. Na ceste sem som totiž videla billboard s nápisom Múmia sa vracia.“
Krásne oči, sexy telo, milá, múdra, úprimná....proste JA!!
Nikto nie je dokonalý. povedal Ken a opustil Barbie..
Súrodenec je najlepší priateľ, všetko čo si myslí ti povie rovno do očí, nie poza chrbát !!
Nezabudni odkiaľ si prišiel, lebo ťa tam o chvíľu niekto pošle...
Nediskutuj s hlupákom... ostatní by si vás mohli pomýliť...
Buďme vďačný za existenciu hlupákov. bez nej by sme my ostatní nemohli vyniknúť...
Som taká aká som...
Blázon čo verí snom..♥♥
VY sa smejete že som iná...
JA sa smejem že ste rovnaký..