vzťah - chodenie? .. mala som jeden a ten som pokazila ja..
a kamarástky.. hmm väčšinou sa mne ľudia otáčajú chrbtom.. a fakt neviem čo robím zle.. keď niekoho mám rada.. tak mu ani nijak neubližujem, neohováram.. snažím sa.. lebo mi fakt na ňom záleží.. len väčšinou z jeho strany zlyháva taká tá.. komunikácia..
hej. som povrchna a na polke veci mi nezalezi /a ked mi zacne zalezat je uz zvycajne kurva neskoro/. plus mile male pychicke podvody. a kusok ojebavam.
a nie nemam za to vycitky svedomia to ma prekvapuje najviac
tak ako pise @lojla alebo napr... @demonicbass .... dievcata vacsinou maju pocit viny za seba.. a este sa za to obvinuju, lebo nie su dobre a blabla.... a v skutocnosti moze byt dovodom problemu chalan a nie ony...
a tak isto ako pisala @elemia ... na vyriesenie problemu su potrebni obaja... hlavne aby jeden druheho vypocul a pochopil v com je problem, a aby sa navrhlo spolocne riesenie.... ak sa to nespravi... tak potom sa to vsetko ruti do zahuby... alias... nonstop hadky, vycitky, pocity viny az nastane nenavist....
komunikacia je klucovy system k neposkodeniu vztahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
podľa situácie
mám pocit, že mi strihá, vymýšľam kokotiny a hlavne rozmýšľam, prečo s ním vlastne som
a pritom..
NEVIEM
preto, lebo som náladová a často panovačná a viem že muži to na ženách radi nemajú
a kamarástky.. hmm väčšinou sa mne ľudia otáčajú chrbtom.. a fakt neviem čo robím zle.. keď niekoho mám rada.. tak mu ani nijak neubližujem, neohováram.. snažím sa.. lebo mi fakt na ňom záleží.. len väčšinou z jeho strany zlyháva taká tá.. komunikácia..
moje veľká oddanosť a dobrota sa mi nevypláca
som dokonaly
a nie nemam za to vycitky svedomia to ma prekvapuje najviac
a tak isto ako pisala @elemia ... na vyriesenie problemu su potrebni obaja... hlavne aby jeden druheho vypocul a pochopil v com je problem, a aby sa navrhlo spolocne riesenie.... ak sa to nespravi... tak potom sa to vsetko ruti do zahuby... alias... nonstop hadky, vycitky, pocity viny az nastane nenavist....
komunikacia je klucovy system k neposkodeniu vztahu
peace!
inak @paaloo s tou druhou polovicou prispevku suhlasim
ak to nepokašle druhá strana tým, že zdrhne z nejakou inou babou, ta som ja tá, kto to pokazí