tie najznamejsie stare poznas asi vsetky... ja sa sice az do goth nehrabem, ale z tych temno-romanticky ladenych by sa dalo najst. Skus daco od Scorpions, alebo Alice Cooper. Z tych melancholickych Pink Floyd, alebo aj Watersove singlovky potom a z novsich co poznam, ale znie to dobre, aj ked mnoihy frflu na spev Ayreon
@0 - Lordi, Dark Tranquility, Hypocrisy, Arch Enemy, E.S. Posthumus (soundtrackoid), Bear McReary - Battlestar Galactica soundtrack (ethno soundrackoid), nič viac ma teraz nenapadá.
keď cítiš toto, chce to nájsť niečo nové, tak skús rovno neodsúdiť to čo som napísal, ale kúsok si z toho predtým pustiť, možno sa zapáči.
@midnight Tak napríklad tých Lordi som kedysi počula a bol to strašný strašný zážitok. (blee) A o tých ostatných tiež približne viem, že by to bol ešte horší zážitok.
Mala som na mysli nejaký rock, také 60-70 roky a goth tie 80tie, ale hlavne žiaden metal, čím ďalej, tým viac to nenávidím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
keď cítiš toto, chce to nájsť niečo nové, tak skús rovno neodsúdiť to čo som napísal, ale kúsok si z toho predtým pustiť, možno sa zapáči.
Mala som na mysli nejaký rock, také 60-70 roky a goth tie 80tie, ale hlavne žiaden metal, čím ďalej, tým viac to nenávidím.
No však práve to sa mi ľúbi.
Poznáš Estampie?
@goth111 Poznala som, nemám rada.
@etelnair Poznám.