neviem sa rozhodnúť. som infantilná, naivná... ale čo sa týka vystupovania v spoločnosti a názorov a takých tých somarín, na ktorým mnohým ľuďom záleží... tak hej, som vraj dospelá.
Ako sa to vezme... na jednu stranu mám pocit že som dospela, na druhú stranu - chodievam do Dráčika skúšať všetky "Try Me" veci, čo asi dvakrát dospelé nie je
Teraz uz mozem povedat ze ano velmi som sa zmenil ako keby som to ani nebol ja v spravani mysleni moj hlas moje pocity a som na seba hrdy ze sa mi to podarilo hvala
@sanik2 To si len myslíš to nie je taký rýchly proces su momenty kedy aj ja sa spravam uplne seriozne lebo mam znamych co maju 30-40+ rokov proste ale som typ co sa vzdy prisposobuje tomu s kym je... Lebo ako dokazem pokecat a zabavit sa asi s kazdym A aj zodpovedny viem byt ale pre niekoho je nedospele ked berem zivot s lahkostou a niekomu to prekaza ale podla mna aj ked je niekedy vsetko totalne nahovno aj tak je zivot krasny
@rocafella máš aj pravdu ked si pomyslím že predtým som sa správal úplne ako malé nenormálné decko tak ti poviem že teraz mám úlne z toho ťažkú hlavu a hnevám sa sám na seba ale teraz to už je len minulosťou a už sa nebudem sa tak správať už nikdy viem že niekedy je všetko úplne na nič ale aj tak len sme ludia a žijeme život je krásný zároveň aj ťažký a krutý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov