otec už síce nežije v hmtnom tele ale v mojej duši je živý, cítim, že jeho súhlas so všetkým čo konám, tak viem, že moja cesta je správna..
matka je moje všetko na zemi, je moja radosť a láska, jedine čo mám :-S :-S :-S
Moja rodina je mi všetkým, podporujú ma vo všetkom čo robím. A bez nich by som nebol to čo som. Som rád, že mám takú rodinu, že máme taký blízky vzťah a to nás drží pokope.
sú proti všetkému čo len poviem ... oni nedôverujú mne a ani ja im .... z ničím sa im nezdôverujem a dakedy je to až také ,že skôr poviem danú vec nejakému cudziemu človeku než rodičom .... skúšala som to napraviť ,ale oni to buď povedia zosmiešňujúco všetkým (predavačkám, kaderníčke,rodine,kolegom,..) alebo mi povedia že som sprostá ,vymýšľam si alebo ma jednoducho ignorujú
Keď som chcel skate.. kúpili mi ho.. keď som chcel basketbalku.. kúpili mi ju....
Ale väčšinou len oco príde a chce si so mnou zahrať alebo sa pozrie na to ako jazdím na skate (ktorý už nemám) mama vždy ma vždy len okomentuje nejak ironicky a nevšíma si to čo robím alebo čo ma baví Proste ak ma baví nejaký šport tak mi umožní sa mu venovať napr tým že mi kúpi loptu na daný šport alebo ked som chodil na karate mi kúpila kimono ale inak si nevšíma či mi to ide alebo nie a ani ma nijak nepochváli ak jej poviem čo sa mi podarilo skôr to len ironicky ako som už písal okomentuje..
Materiálne atď áno, názorovo nemám potrebu mať podporu rodiny a nerozumiem tomu bodu celkom.
Nerobím nič, s čím by sa dalo (ne)súhlasiť, ale určite by boli proti
je mi do smiechu zo slova podpora v suvislosti s mojou rodinou. az na to ze mi z toho az tak do smiechu nie je. ale tak, obklopila som sa ludmi, ktori mi tu podporu davaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
matka je moje všetko na zemi, je moja radosť a láska, jedine čo mám :-S :-S :-S
Moja rodina je mi všetkým, podporujú ma vo všetkom čo robím. A bez nich by som nebol to čo som. Som rád, že mám takú rodinu, že máme taký blízky vzťah a to nás drží pokope.
Ale väčšinou len oco príde a chce si so mnou zahrať alebo sa pozrie na to ako jazdím na skate (ktorý už nemám) mama vždy ma vždy len okomentuje nejak ironicky a nevšíma si to čo robím alebo čo ma baví Proste ak ma baví nejaký šport tak mi umožní sa mu venovať napr tým že mi kúpi loptu na daný šport alebo ked som chodil na karate mi kúpila kimono ale inak si nevšíma či mi to ide alebo nie a ani ma nijak nepochváli ak jej poviem čo sa mi podarilo skôr to len ironicky ako som už písal okomentuje..
Inak ani nie, ale neni to az tak ich chyba. Ani ja nie som zrejme bohvieaka opora..
Nerobím nič, s čím by sa dalo (ne)súhlasiť, ale určite by boli proti
psychicky ano, ked to potrebujem
financnu samozrejme ze ano
a nazory nejak nemam potrebu prezentovat pred nimi, takze neviem