Dnes som si pozrel jedno video kde hrá na gitare..a som sa zamyslel..Že by som sa chcel naučiť no pripadal som si už na to starý, kym by som sa to naučil a že kde by som to využil..Mali ste niekedy pocit že ste na niečo starý, a že už nemá zmysel sa do ni
@majo to by sme najskôr museli mať dvojičkovský gén v rodine, no ani z jednej strany sa nevyskytuje... možnože ešte otec detí, keby mal, ale to je malá pravdepodobnosť
často, ale dnes som sa hádzala do snehu aj so psami , spravila som si obrovskú snehovú gulu, s rodičmi sme postavili snehuliaka ako tradične pred dom takže niekedy mi je to jedno ale napríklad hudobnú kariéru začínať je už neskoro alebo ani nejakým športovcom by som byť už nemohla a tak.
ľutujem, že keď som bola dieťa,tym myslím tak 7 rokov, tak ma naši nedali na kurzy aspoň 3 jazykov, stavim sa, že keby to boli vtedy urobili tak by som sa ich rýchlo naučila, teraz už je to ťažšie
@vaper No poviem ti tak... ..kebyže ti poviem, tak si pomyslíš, že je retardovaná a keďže by si mal zlú mienku o nej, tak by si mal o celej mojej rodine vrátane mňa, čiže by si si myslel, že nie som normálna (síce je pravda, že nie som) hahaha
@estinellka no urcite by som si to nemyslel ..co mas ty s nou spolocne, ked ona ma dvanast rokov..to su proste pubertalne prejeby, cize si o tebe nic zle nemyslim ..noo tak povedz, chcem vedet co robia zacinajuci pubertaci v tejto dobe (podla mna to je este horsi ako my v tom veku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
O aké ide...nejdem sa radšej vyjadrovať
inak, ale poznám výsledok takejto opitosti... v januári mala 4 roky
ale zasa do takej miery az nie.. (ROFL)
buď červené víno alebo fernet