Na pokeci som si pisal z holkou a namotaval ju ale bral som to ako nevinnu zabavu . ona pise ze ma lubi uz po dni a teraz sa vyhraza samovrazdou a neviem co mam robit . bojim sa ze ked to urobi by som mohol mat problem a nechcem aby si ublizila
dievcata @darkkizz a @elemia naco sa hadat? Vsak poznate to stare zname porekadlo vrana k vrane, pica k pice sada takze vsetci sme nakoniec spokojni niekto pod papucou a iny pod ziletkou (a dakto z toho este musi vyrast, no )
@darkkizz to tak proste je. Ide o to ci vrana biela alebo cierna resp. ci ma daco v hlave alebo je vygumovana jak tutok teta @elemia. Ale neocakavam, ze to pochopis , ty napr. dodnes nechapes, ze si treba matku ctit, ktora sa o teba stara .
ad1 - preco ju namotavas, to nikdy nie je nevinna zabava.. pohravas sa s citmi druheho.. ci real alebo cez net je druha vec..
ked tak.. mas dat na zaciatku najavo o co ide.
ad2 - to ze ta vydiera je vec druha.. nejdem riesit ci to spravi alebo nie.. ak by ano. budes si to vycitat.. ale pamataj.. je to jej rozhodnutie.. ty jej v tom nezabranis. a ked je to po dni.. neverim, ze to myslela vazne..
mimo tému aj keď som sa nechcel zapájať do tejto debaty ale predsa dávam za pravdu @darkkizz@elemia nakolko tiež som dal do istej diskusie môj nazor a hned som bol za sprostého aj keď si myslím @drejka že elemia môže mať pravdu a nemusí to byť picovina jak mraky.
A poprosím aby ste ma nezabudli komentovať a kritizovať.
A k téme mne sa zdá dosť nereálne aby sa podrezala a pritom ťa nikdy nevidela a pravdepodobne nestretla.
Aspoň mne sa zdá nereálne podrezať sa na základe dopisovania si cez internet.
na mňa toto skúsili dvaja chalani.. povedala som "skoč! - je to tvoja blbosť, nie moja zodpovednosť" tie ich prekvapené pohľady stáli za to..
každopádne si nemyslím, že by si to mal brať vážne.. daj, že ťa obťažuje a už jej nepíš.. a možno je to nejaký pánko na mladých chlapcov a chce ťa vylákať niekam v prípade veľkej núdze dať na políciu a oni si tú osobu už nájdu (za každých okolností by mal/a ísť na vyšetrenie)
@hajzelodkosti všimla som si pár tvojich blogov a hovorila som si, že budeš celkom rozumný, ale po takýchto výstupoch (nie žeby som na vaše komplexy bola nejako extra zvedavá), kde potrebuješ vyťahovať špinu na druhých cez tínedžersky portál tebou človek musí opovrhovať
@drejka napodobne, zdá sa mi, že tu veľa moralizuješ, pritom sa sama nehanbíš takto zhadzovať
osobné problémy si môžte riešiť hoc aj v tajných správach, ale vy potrebujete ukazovať birdz deckám ako to robia vyspelí
@som123 dakujem, vidis vsak, ze ma nepoznas tak prosim zdrz sa konstatovania o tom ci som alebo nie som rozumny. Nevies pozadie tak pomlc a ano bude lepsie, ked ma budes vidiet v negativnom svetle
Btw. nepotrebujeme nikomu nic ukazovat. Konfrontovane su uz dospele, takze sa prosim oprav. Kto nechce nerozumi, kto nerozumi toho nechceme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@admin zmaz to hned bo hanba fest ..
zeny su tie najhorise
k teme je to dajaka hlupa koza z valala (t. j. z dediny) ktora si prvy krat s chalanom piše
hoď na to bobek
Pre teba je vygumovaná polka populácie takže myslím, že neni o čom
velmi dlhy cas som si myslel, ze nieco podobne robia len male deti ci neinteligenti pripadne nedospeli..
tak mi moje predstavy nekazte.. ach.. 8)
@miso2341
ad1 - preco ju namotavas, to nikdy nie je nevinna zabava.. pohravas sa s citmi druheho.. ci real alebo cez net je druha vec..
ked tak.. mas dat na zaciatku najavo o co ide.
ad2 - to ze ta vydiera je vec druha.. nejdem riesit ci to spravi alebo nie.. ak by ano. budes si to vycitat.. ale pamataj.. je to jej rozhodnutie.. ty jej v tom nezabranis. a ked je to po dni.. neverim, ze to myslela vazne..
ad 3 - nerob kraviny..
A poprosím aby ste ma nezabudli komentovať a kritizovať.
A k téme mne sa zdá dosť nereálne aby sa podrezala a pritom ťa nikdy nevidela a pravdepodobne nestretla.
Aspoň mne sa zdá nereálne podrezať sa na základe dopisovania si cez internet.
každopádne si nemyslím, že by si to mal brať vážne.. daj, že ťa obťažuje a už jej nepíš.. a možno je to nejaký pánko na mladých chlapcov a chce ťa vylákať niekam v prípade veľkej núdze dať na políciu a oni si tú osobu už nájdu (za každých okolností by mal/a ísť na vyšetrenie)
@drejka napodobne, zdá sa mi, že tu veľa moralizuješ, pritom sa sama nehanbíš takto zhadzovať
osobné problémy si môžte riešiť hoc aj v tajných správach, ale vy potrebujete ukazovať birdz deckám ako to robia vyspelí
Btw. nepotrebujeme nikomu nic ukazovat. Konfrontovane su uz dospele, takze sa prosim oprav. Kto nechce nerozumi, kto nerozumi toho nechceme