dievčatá nosíte už čižmy, alebo už máte kúpené ak áno kde ste kupovali?? a ak môžem poprosiť aj obrázok bo neviem nikde nájsť pekné čižmy Ďakujem za rady
Moja zena uz nosi asi 2 tyzdne. Na nizkom opatku kupila z bati, na vysokom uz neviem odkial. Ale do bati sa chod pozriet. Maju tam celkom dobre veci teraz.
nooo co som kukala tak budu lepsie nejake street znacky a pod, teda to skor snehule a tak, ale aj tak .. hentie obuvove cizmy vsak to len vyzera a nehreje.
zeny ako možne chodit v topankach s plnou platformou, vsak je to uplne :ble: teda platforma ako @3 napr. no @5 uz je je nieco lepsie ale aj tak by som vyrezaval
nosim tenisky ale inak mam uz dva roky vansove alebo nosim steely alebo zimne conversky ... tie cizmy neviem najst vansove na nete ale mam ich v ciernom
ja nosim ale aj tak najradsej tenisky len ked potom ochoriem a mama pinda tak musim vytiahnut cizmy takze ja taketo problemy nemam ake si kupit cizmy aj tak si ich strcim pod gace ak sa mi tam mestia
nemam cizmy a ani ziadne zimne topanky tento rok pretoze na ne nemam peniaze
az budem mat tam si nejake kupim no zatial chodim v platenych rozpadnutych teniskach a je mi dost zima.. nehovoriac o tom ze ked 3 minuty poprsi mam tu vodu vsade
@tasha5 nedobehne :p , ja radsej dobehnem na toaletu ...tak viacmenej ja nosim aj v lete hrube ponošky teda nie uplne ale tak normalne "sportove". Napr take tie členkove ponozky to nikdy nenosim, su zaujimave, aj pekne ale ja by som to na nohe nezniesol na nohe, ked ponozky tak poriadne
nenosím čižmi, ale zimušné celé botasky a sú teplé a pevné...aj cena bola dosť pevná lebo som si šlapky som si mohla kúpiť len za 20 euro
ale nedala by som tie botasky za nijaké vyčačkané čižmy
uz mam a aj nosim, akurat s polo rozviazanymi snurkami. su z ccc a od lasocki presnejsie take za 60e takze aj cena bola v pohode a kozene su ale to su take nieco akoby vojenske akebo tak. v ccc maju vcelku dobry vyber
@henricha pride mi odveci nosit cizmy, ked este nie je sneh neviem vzdy som mala tak v hlave zadane, ze nosim cizmy az ked je sneh niekore nosili uz v septembri, sak v tom musi byt dobre teplo ale teraz to trocha chapem no... ale ja ich nenosim este
fu no s cizmami to je komplikovane musia byt verzie s opatkami bez opatkov, potom ku kazdemu kabatu cize aj blede aj cierne aj hnede. vacsinou nikdy nenajdem ziadne teple takze cez zimu mi odmrza noha, no ale aktualne su u mna jeffrey campbell na opatku a takue nizke z HMka. a ked nasnezi tak neviem co budem robit, asi nebudem vychadzat von do marca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a nosím už asi 2 týždne, lebo v teniskách mrznem už...
a si neplánujem kupovať nové tohto roku
no mne je zima aj v kožených, látkové by ma už asi zabili.
ale mam ich v ciernom
@luc.ka ... jaasne chapem, to mne celu zimu vo vsetkom
ja nosim ale aj tak najradsej tenisky len ked potom ochoriem a mama pinda tak musim vytiahnut cizmy takze ja taketo problemy nemam ake si kupit cizmy aj tak si ich strcim pod gace ak sa mi tam mestia
@breakdown... taak mne sa musia aj pacit, a maloktore stoja za to vobec kupit
az budem mat tam si nejake kupim no zatial chodim v platenych rozpadnutych teniskach a je mi dost zima.. nehovoriac o tom ze ked 3 minuty poprsi mam tu vodu vsade
trochu babkovsky vyzerajú ale sú super
ale nedala by som tie botasky za nijaké vyčačkané čižmy
meeeh! a našla som ich hneď presne aj krásou, aj stavbou aj kvalitou také ako som chcela (+ bonus v ktorý som nerátala: fabra!)
» www.ccc.eu/sk/woman/catalo...
mám jedny jesenné z deichmannu
v zime nosím také čierne kožené, ktoré už majú asi 5 rokov (predtým ich nosila mamina) ale sú super kvalitné, vyzerajú nejako takto
» www.hypersneaker.com/images/201309/p... 's-high-heel-leather-chelsea-ankle-boots-black.jpg
a do snehu (do lesa napr) nosím také otrasné bagandže
ty sa voláš sorel?
ale plánujem ísť kúpiť nové