Potrebujem pomoc s hladanim čižiem na zimu..nemozem najst take, ake chcem mali by byt bez opatku, cierne, so snurovanim, ale enchcem steely s ocelovou spicou
čižmy na podpätku sú najkrajšieeee..... ja som v nich minule prežila od rána do večera a keď som to zvládla ja, tak už fakt každý
A inak ja mám také dačo ako by si chcela - majú šnurovanie a sú bez podpätku, vlastne vyzerajú trochu ako steely, ale nie sú to steely ale nepáčia sa mi
jo čižmy na opätku sú najlepšie, ale do zimi, kde mrzne, tak sa absolútne nehodia.... a ja osobne by som v nich neprežila... raz som si dala na diskotéku a ledva som žila po pár hodinách tancovania, som to vzdala a išla domov
ja mám mustangy bez opatku a na zaväzovanie a som s nimi spokojná...
use google nejdeme tu predsa propagovat eshopy pripadne kamenne obchody a inak lepsie povedane v BA su tri predajne red roostrov a poznam dokopy 4 ludi (ak ratam aj seba ) co ich maju takze to nie je az tak nosena znacka ako cult ci steel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja mám číňanky vysoké také do pol lítka, na viazanie bez zipsu a stačí mi, toto by som asi už nezvládala
A inak ja mám také dačo ako by si chcela - majú šnurovanie a sú bez podpätku, vlastne vyzerajú trochu ako steely, ale nie sú to steely ale nepáčia sa mi
ja mám mustangy bez opatku a na zaväzovanie a som s nimi spokojná...
takéto podobné..
kazde rano ich viazem
@12 take ma strasne vela ludi aj moja spoluziacka
use google nejdeme tu predsa propagovat eshopy pripadne kamenne obchody a inak lepsie povedane v BA su tri predajne red roostrov a poznam dokopy 4 ludi (ak ratam aj seba ) co ich maju takze to nie je az tak nosena znacka ako cult ci steel