Chcela by som sa spýtať,či niekto z vás už bol niekedy v kempe konkrétne s FIFOm...aké to tam je ? či sa v tých stanoch dá normálne žiť? a kúpelne? Naposledy som bola v kempe,ked som bola maličká,čiže nepamatám si z toho veľa
@naomik ja som bol v taliansku... jak sa volalo... martin sicuro ! také mesto. V stanoch sa žiť dá, občas tam vbehne nejaká tá jašterička ale počítaj s tým že dlhšie ako do 9tej ráno tam nebudeš, potom sa tam už nedá žiť pre teplo, ale načo by si aj tak bola v stane keď si na dovolenke nie ? pred stanmi sú stoly a stoličky.
Počul o o vieste , tam je kryštálová voda vraj a skvelá úroveň. nečakaj zázraky aby si nebola sklamaná, radšej sa priprav na horšie a budeš príjemne prekvapená ale rozhodne si myslím že ak niesi moc luxusná tak stan je pohoda
Ináč sú dobrá cestovka, ja som mal dobré skúsenosti. Takže odporúčam, kladne hodnotím
a ak ideš do vieste tak podla ma na 99% ťa čaká dobrá dovolenka. Len taliani sú výbušný, teda na seba sú dosť taký že ziapu a trúbia ale na turistou pohoda.
Ja som bola a nie jeden raz ked som bola mensia, tiez aj v Martinsicure a nie je to nic strasne...oni vacsinou tie stany stavaju v tieni pod stromami, v kempingoch byva prijemna atmosfera lahsie sa zoznamis so susedmi a celkove je to take uvolnenejsie ako v hoteli....par krat sa vyskytli tie zvieratka ako kolega spominal ale pokial nemas vyslovenu paniku z nejakeho mensieho hmyzu je to ok
@naomik ano, takmer kazdy rok chodime s FIFO do stanou do kempu, je to v pohode tie stany su pomerne velke, umyvarky vacsinou blizko, normalne zariadene.
Do ktoreho konkretne ides? mozno budem vediet viac povedat.
My sme tiež boli (tuším pred 5-6 rokmi) cez Fifo v Martinsicure. Stany sú fajn, aj tak tam tráviš len noc, cez deň si na pláži a večer v meste alebo ste vonku so "susedmi". Kúpeľňa bola až príliš pekná, čakala som niečo hrozné, ale bolo to milé prekvapenie.
@finrod Tak skúsila by som to spomínané Vieste alebo Lido de Jesolo Tiež si myslím, veď v stane budem maximálne spať aj to,ak vôbec a inak budem na pláži, v meste a tak
tak ak ides na dovolenku skor na plazi tak v Vieste je velmi pekne, ale zas nieje tam vela moznosti na vyleti, teda vlastne ziadne. V Lido di Jesolo su v okoli napr Benatky, rovnako pomerne pekne prostredie, ale zas nieje uplne pri plazi a ak sa nemylil v tom jedinom sa plati za teplu vodu.
Od Fifa v taliansku su este pekne kempy v Kampánii(myslim ze Nettuno), kde je pomerne dost moznosti na vylety, plaz je asi len 50 m, a kemp je pod piniami, ale mesto je doooost vzdialene, rovnako tak novy kemp v Toskansku(Del Pino), v tom som pred 2 tyzdnami akurat bol , v obidvoch sa treba uspokojit s par obchodikmi alebo si to odslapat, pripadne zistit autobusy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Počul o o vieste , tam je kryštálová voda vraj a skvelá úroveň. nečakaj zázraky aby si nebola sklamaná, radšej sa priprav na horšie a budeš príjemne prekvapená ale rozhodne si myslím že ak niesi moc luxusná tak stan je pohoda
Ináč sú dobrá cestovka, ja som mal dobré skúsenosti. Takže odporúčam, kladne hodnotím
Do ktoreho konkretne ides? mozno budem vediet viac povedat.
Od Fifa v taliansku su este pekne kempy v Kampánii(myslim ze Nettuno), kde je pomerne dost moznosti na vylety, plaz je asi len 50 m, a kemp je pod piniami, ale mesto je doooost vzdialene, rovnako tak novy kemp v Toskansku(Del Pino), v tom som pred 2 tyzdnami akurat bol , v obidvoch sa treba uspokojit s par obchodikmi alebo si to odslapat, pripadne zistit autobusy...