hrám osem rokov na husliach..a trvalo neviem kolko ale dosť dlho kym som vedela vydať daky suvisly ton..a moja najvacsia pycha je 1.miesto na celoslovenskej sutazi huslistov v brzene..ako enchcem sa chvaliť ale ked musím
7 rokov - klavír, dokončený prvý stupeň, teraz potajomky chodín prvý polrok na druhý stupeň , úspech? neviem... že viem zahrať jeden song ani neviem odkiaľ ho viem a ani zaboha ho neviem nájsť .. aj učiteľka sa čudovala, ale tak som taký priemer , na gitare viem voľajaké akordy, čo ma asi pred rokom učil kamarát a to je všetk
ahojte ucim sukromne spev pripravujem na primacky na konzervatorium alebo len tak pre potesenie mam vystudovane konzervatorium ak mate zajem piste mi na mail dommuusska@gmail.com iba v BA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a vlastne, nie... keď som prišla na to, že pár ľudoviek v mojom podaní na drumbli trocha pripomína originál
uz ma to nebavi moc, skor ma bavi hrabat sa v autach
@majo o tých autách dáme reč, to je môj JOB no.1
2 roky gitara. Tiež aktívne.
1 rok violoncello. Už len spomienky.