Pacia sa mi hlavne taki muzni chlapi s chlpatymi nohami , myslím to skôr tak, ze take ťinťítka v obtiahnutych nohaviciach, co ich obcas vidavam v eurovei a tak, taki ma velmi nepritahuju, aj ked dakoho mozu no... Co sa vsak toho vyzoru tyka, tak to je velmi osobite, ani nemam nejaky svoj presny typ.
Povahovo sa mi páčia taki kludnejsi, zasadovi, co si nemusia nic dokazovat a dodrzia svoje slovo.
čo sa týka výzorových typov, všeobecne najviac sa mi páčia (tmavo)hnedé oči a vlasy a najlepšie ak sú aj dlhé, ale môj muž nespĺňa ani jedno z toho
a povahovo, hmm... keďže ja som introvertný, tichý a pasívny typ, je fajn ak má preto pochopenie a kompenzuje to... záujmy kľudne iné, aspoň rozšírim obzory, široký prehľad a ucelené názory
ludia, otazka nie je celkom rovnaka. aj ked podobna.
myslim, ze kazda chce mileho, inteligentneho, rozhodneho, starostliveho.. a pekneho.. a nie hulvata, suknickara, bordelara, cudaka so zlou zivotospravou... co ma nadvahu a telesne vady... nic nove...
vyzor nemam jasne definovany, musi sa mi jednoducho pacit. je jedno, ci je to bruneta, blondina, rysava, nizsia, vyssia, etc. ale dost u mna zavazi ako sa oblieka, ak to mam vziat z takych ciste prvotnych vonkajsich "kras"
určite tmavé vlasy a na chlapovi sa mi páči keď má svetlé oči, či už sivé alebo modré, atď. Určite nie žiadne medvede ale ani tie dnešné tintítka s vyžehlenými vlasmi (a väčšinou aj mozgom), skôr niečo také medzi, ani tlstý, ani príliš namakaný. A tiež sa mi na chlapovi páčia dlhé vlasy, ale nie každému to pristane. Povahovo by mohol byť skôr taký tichší a taký samotársky typ, aby nás neotravovalo milión ľudí. A mal by byť poriadny, neklamať, nepodvádzať a byť oporou.
Zelené oči a tmavé vlasy, pretože chcem mať chlapčeka so zelenými očami Dievča bude po mne To sú také zvláštne dôvody
A k veci Výzor som napísala, no nie je podmienkou, ak ma zaujme niekto úplne iný, tak ho neopustím len kvôli mojej predstave Mal by byť sympatický, komunikatívny, vtipný, dobrodružný, neostať len pri slovách
Len tak mi občas niečo kúpiť, navariť apod., len z dôvodu, že ma ľúbi. Joj, snívať môžem
@lansue
A čo úplne nie? Tak asi niekto, kto počúva hip-hop To nikdy Keď má sam život nudný a "pasie" sa na šťastí druhých. To takého pesimista a realistu mať, tak koniec
@kitty7 napísala si to za mňa otázka nie je celkom rovnaka,ale podobná @lansue pobavila si ma,lebo ideálny muž neexistuje mne sa tiež páči komunikatívny,vtipný,úprimný,zdravo sebavedomí,pozorný(hoci takých už dosť málo) taký čo sa o seba stará,ale zase nie príliš žiaden Metrosexuál ako napísala @demonica13 mal by byť oporou-to je veľmi dôležite či ťa partner/ka podrží v ťažkých chvíľach ak nie je to potom na ... naopak sa nepáčia sa mi namyslení chalani,ktorí musia byť stredobodom pozornosti a takých čo nestarajú o seba to je potom u mňa nula bodov.Výzoro nepáčia sa mi blondáci a tužný chalani.Ďakujem za komentáre každý máme iný vkus a preto som chcela dozvedieť niečo nové.
je urcity typ ktory sa mi paci, ale neviem ho presne opisat, kedze to nie je o veciach ako farba vlasov, typ postavy.. skor ma zaujme ked posobi tak nejako hlboko, zadumane, filozoficky.. (prirodzene, nie naduti radobyumelecki hipstri) ono sa to vacsinou prejavi aj v crtach tvare.
chlap by mal byť hlavne chlapom myslím, že úprimnosťou, zmyslom pre humor a tým, keď sa správa pekne aj k mojej rodine a priateľom nič nepokazí
ale zas nechcela by som chlapa, ktorý by bol všade stredobodom pozornosti, hlučný, vulgárny a nevážil by si to čo má. A hlavne klamár by u mňa šancu určite nemal
vyzorovo sa mi páči všeličo
a povahovo.....ľúbi sa mi, keď je chalan zábavný, inteligentný a keď vie dodržať sľub.........
a neznášam takých, ktorii sa idú posrať za každou ženskou a majú vkuse potrebu si niečo dokazovať..
a keď len sľubujú a nič z toho...
........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.birdz.sk/forum/mate-neja...
...tu niekedy aj ľudia sledujú čo sa deje okolo?
Povahovo sa mi páčia taki kludnejsi, zasadovi, co si nemusia nic dokazovat a dodrzia svoje slovo.
a povahovo, hmm... keďže ja som introvertný, tichý a pasívny typ, je fajn ak má preto pochopenie a kompenzuje to... záujmy kľudne iné, aspoň rozšírim obzory, široký prehľad a ucelené názory
myslim, ze kazda chce mileho, inteligentneho, rozhodneho, starostliveho.. a pekneho.. a nie hulvata, suknickara, bordelara, cudaka so zlou zivotospravou... co ma nadvahu a telesne vady... nic nove...
nepaci sa mi opak toho a plno inych veci. bla bla bla.
A k veci Výzor som napísala, no nie je podmienkou, ak ma zaujme niekto úplne iný, tak ho neopustím len kvôli mojej predstave Mal by byť sympatický, komunikatívny, vtipný, dobrodružný, neostať len pri slovách
Len tak mi občas niečo kúpiť, navariť apod., len z dôvodu, že ma ľúbi. Joj, snívať môžem
A čo úplne nie? Tak asi niekto, kto počúva hip-hop To nikdy Keď má sam život nudný a "pasie" sa na šťastí druhých. To takého pesimista a realistu mať, tak koniec
ale zas nechcela by som chlapa, ktorý by bol všade stredobodom pozornosti, hlučný, vulgárny a nevážil by si to čo má. A hlavne klamár by u mňa šancu určite nemal
a povahovo.....ľúbi sa mi, keď je chalan zábavný, inteligentný a keď vie dodržať sľub.........
a neznášam takých, ktorii sa idú posrať za každou ženskou a majú vkuse potrebu si niečo dokazovať..
a keď len sľubujú a nič z toho...
........
co sa tyka osobnosti - inteligentny, introvert, umelecke citenie, prijemny hlas, dar reci, hudobnik je plus, hlboky
co sa tyka oblecenia - kosele, nie prilis siroke nohavice, kabat, sal a tak asi sa to da zhrnut ako sportovo elegantne az elegantne
no a najlepsie by bolo, keby mi vedel dat pocit lasky a bezpecia.
no a vzdy treba dodat, ze moj vysnivany ideal je viac, ako na co mam.