Baby co bi ste urobila ak bi ste zistili,a videli ze vas chalan sa chova,a ma nanznaky toho ze je rasista?dali bi ste mu konev aj ked bi ste hol lubili alebo nie?
@mm47 myslis ze nacista znamena nosit boty maskace a mat vsade hakove krize?????????nacizmus je filozofia nie styl obliekania....mal hitler alebo himmler holu hlavu bomberu a kanady???? a to ze tebe vadia nacisti je tiez forma rasizmu.....
- skupina vyznávajúca určitý druh hudby (ska, rocksteady), životného štýlu, prevažne odmietajú myšlienky nacizmu,komunizmu. Príslušníci sú nepolitickí, zamestnaní aj nezamestnaní (robotnícka trieda, pracujúca mládež, alebo angl. working class). TOTO JE NA WIKIPEDII..myslis ze klame????si najprv precitaj historiu a potom pis....nacista,skinhead a iny je KURWA rozdiel...
@mm47 ako vies ze on je nacista???zato ze ma holu hlavu??? moze byt Oi,skinhead alebo nieco ine...alebo sa mu jednoducho lubi tak obliekat a hrat sa na nacka...
rasizmus fuj!!! fuj!!! určite by som to nezniesla, keby ho propagoval v mojej blízkosti, alebo keby tým ubližoval ľudom, ktorých mám rada. (tým chcem povedať, že mám aj priateľov, ktorí majú hnedú pokožku a na niektorých som dokonca hrdá!!)
rasista , nerasista ....kto už by sa chcel kamaratiť s tým smetím z táborov ? ...lebo ja osobne nie ...to neznamená hneď že som rasista... keby sa vedeli slušne správať , niečo robiť a sem tam sa aj umyť ..nemám problém ani s nimi
ak ti vadí,že je taký,tak sa naň vykašli... ak ti to nevadí a máš ho rada,tak buď s ním...
no radšej treba slovenčinu trošku podoťahovať v škole najprv až potom by som riešila frajerov... ale ono vrana k vrane sadá,takže ak je dobrý žiak ako aj ty..tak je to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A to ze mne vadia , a hocikomu inemu a keby nejakeho aj niekto zastrelil na ulici tak by som sa ani nepozastavil a zatlieskal mu
- skupina vyznávajúca určitý druh hudby (ska, rocksteady), životného štýlu, prevažne odmietajú myšlienky nacizmu,komunizmu. Príslušníci sú nepolitickí, zamestnaní aj nezamestnaní (robotnícka trieda, pracujúca mládež, alebo angl. working class). TOTO JE NA WIKIPEDII..myslis ze klame????si najprv precitaj historiu a potom pis....nacista,skinhead a iny je KURWA rozdiel...
marha!!!
@lelinka666 pan melisko sice otvorene nepriznal ze je rasista ale niektore jeho vyroky su na povazenie ale pozri sa ake ma krasne manzelstvo
ja rasistov nemusim aj ked kazdy sme tak trochu rasisti
(ze stary? a co, dobre veci nestarnu )
no radšej treba slovenčinu trošku podoťahovať v škole najprv až potom by som riešila frajerov... ale ono vrana k vrane sadá,takže ak je dobrý žiak ako aj ty..tak je to jedno
Však by sme to nejako zvládli
@jaro1991 myslim ze by ostala prekvapena