no nebol som až také decko ... nejakých 18,19 som mal ... a tradične no .. pri sexe a masturbácii
no a bolo to samozrejme trápne jak sviňa, niekolkosekundové vyrušenie, trápny pohlad z očí do očí, uhnutie a zatvorenie dverí
a som rád že sa o tom už nikdy nehovorilo
no, nikto ma neprichytil, ja som sa sama isla mame priznat a ponizila vlastne ju pribeh:
mala som asi 4-5 rokov, bola som u susedov v bazene s dvomi kamaratkami a setko bolo ok dokym na mna neprisla nenormalna potreba ist na zachod, tak som sa rozbehla na wc, ale mala som na sebe prvykrat v zivote plavky (cele) a nevedela som ich ani za boha dat dole, tak som sa tam proste pocikala rovno pred zachodom potom som sa rychlo preplizila von z domu a utekala za mamou a povedala jej o tom. ta zobrala moj maly zatvaraci furik a nahadzala do neho handry a cistiace prostriedky a nakazala mi vratit sa tam s tym furikom a nechat ho pred dverami. tak som spravila a isla naspat do bazena, lenze mama susedka z nejakeho dovodu zamkla branu, takze musela moja mama preliezat plot potom sa vkradla do domu, vyumyvala podlahu na wc a vyplizila sa ako tajny agent, nikto z toho domu sa o tom nikdy nedozvedel krasa
Raz som sa pocikala. Ako nie úplne malá, ale mohla som mať asi 12 a som mala vtedy nejaký problémy s ladvinami a na základke ma šikanovali, tak som sa bála ísť na WC celý deň a som sa tešila domov, že už sa konečne vytoto , ale som to nezvládla a som sa pri výťahu pošťala proste Trapas jak hovado, musel to otec po mne utierať a aj sused vyšiel a nechápal čo sa deje, ale našťastie ho otec oklamal, že sa pošťal náš pes.
A potom raz ma videli ako som zjedla svoju chrastu ako 5 ročná cca.
@paulieevans FUUUJ dpc moj spoluziak si zraval chrasty v prvom rocniku uplnu traumu z toho mam!!!! jak som to teraz precitala sa mi vyobracal zaludok jak origami ale aspon nie som jediny pocikanec
@nicolkaa Ja som žrala všetko zo seba ako decko - šušne, chrasty, nechty, nechty z nôh, kožu starú ako ja to nechápem, ale priznávam, bolo to tak bože čo som to bola za človeka...
@paulieevans aww, rozkosna humusacka ale susne som si nechtiac aj ja zjedla, lebo som ich stale lepila na stenu (z ktorej som predtym vzdy zlizavala farbu) a ked ju otec premaloval a zas som oblizovala tak som si ani neuvedomila, ze si jem tie sto rocne prischnute susne ((((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no a bolo to samozrejme trápne jak sviňa, niekolkosekundové vyrušenie, trápny pohlad z očí do očí, uhnutie a zatvorenie dverí
a som rád že sa o tom už nikdy nehovorilo
mala som asi 4-5 rokov, bola som u susedov v bazene s dvomi kamaratkami a setko bolo ok dokym na mna neprisla nenormalna potreba ist na zachod, tak som sa rozbehla na wc, ale mala som na sebe prvykrat v zivote plavky (cele) a nevedela som ich ani za boha dat dole, tak som sa tam proste pocikala rovno pred zachodom potom som sa rychlo preplizila von z domu a utekala za mamou a povedala jej o tom. ta zobrala moj maly zatvaraci furik a nahadzala do neho handry a cistiace prostriedky a nakazala mi vratit sa tam s tym furikom a nechat ho pred dverami. tak som spravila a isla naspat do bazena, lenze mama susedka z nejakeho dovodu zamkla branu, takze musela moja mama preliezat plot potom sa vkradla do domu, vyumyvala podlahu na wc a vyplizila sa ako tajny agent, nikto z toho domu sa o tom nikdy nedozvedel krasa
A potom raz ma videli ako som zjedla svoju chrastu ako 5 ročná cca.
NECHUŤÁČKA PAULÍNKA.
A to som vyzerala tak nevinne, hľa - » scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/...
@paulieevans
fuj dpc,sa ukludnite uz D
väčšinou pijem v meste a keď prídem domov tak som celkom v pohode
raz som prišiel domov, osprchoval sa, šiel do postele a potom som cez celý dom preletel nech sa vygrckám do záchoda
hanbil som jak pixa