divne nic. ale kurva jaka som nasrata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ze ked som povedal ze mi treba 1000 tak mi prisla sms ze mozem vyhrat 10 000 e ale chcu za to 2e tak som si povedal ze si necham 2e ved pomaly dalej zajdes
No .. ako vidim dost vas tu pise ze den na hovno ... ja som sa asi tyzden dohadovala s jednym chalanom na stretku a dneska to malo byt ... ja som samozrejme nemala cas sa dovtedy kuknut na rp a ten debil mi po desiaty raz pisal ci to plati ... nakoniec tam samozrejme neprisiel .. uz viem preco ludia vymysleli kktov
Bola som v škole. Dostala som bakalársku tému. Podarilo sa mi vyplniť daňové priznanie na prvý pokus. Po dlhom čase som bola v meste. A bez kabáta. Sedela som na balkóne a mračila sa na slnko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ináč s kamoškou sme sa rozhodli, že založíme skupinu! stavím sa, že po mesiaci si ani nespomenieme, ako sa volala!
:´(
a ináč to vy ste ma, na BIRDZ-i potešili
okrem toho sa dosť neprirodzene nudím, keď si niečo rozumné do 10 minút nenájdem, tak neviem
proste taký divný deň
predlzila som si cestu zo skoly domov z 30 na 10 km
a zostala som totalne soknuta z jedneho stretnutia...
a mala som prvy krat radlera
jediné pozitívum bol film s Rupertom Grintom
chodí ako žena, oblika sa ako žena, rozpráva ako žena..
možno si zoberiem príklad