prvy bol zivocich zijuci v mori, ktory rodil zive mladata.. pocas evolucie sa pomaly presuval na breh a aby mlada prezilo, pomaly (miliony rokov) sa okolo neho vyvijala placenta, ktora tvrdla, tvrdla a tvrdla, az ma podobu dnesneho vajicka.. jednoduche
odpovedi je via.. bud mozes ist cestou evolucie ako naznacil @xhtml alebo ak prave vytahujes Svate pismo aby si jeho odpoved poprela, tak aj podla krestanov bola prva sliepka, kedze Boh okrem ineho pri vytvarani zvierat stvoril vtaky anie vajcia vtakov... zrejme preto, lebo mni na nich potom musel osobne sediet kym sa nevyliahnu, takze pouzil, odborne povedane, termodynamicky vyhodnejsie riesenie, tak ako to robi cely vesmir a spravil proste sliepky
omg demetna tema ktora sa vehementne vsade opakuje trochu trapas... moj nazor je takyto... slipka vyliahne vajce, z toho je dalsia sliepka, z tej dalsie vajce.. takze je to v podstate uzavrety kruh.... a chcem vitiet borca ktory mi ukaze kde ma kruh začiatok.. proste ho nema... su otazky na ktore odpovede niesu...
HOVNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOTO BY MALI dat do pravidiel BIRDZU ze nech taketo ankety nevymyslaju....bolo to tu najmenej milion krat....
uz to hovorim asi (pozor,pouzijem metaforu) po 1000-krat.ze prva boola urcite sliepka.pretoze Boh ked vytvoril zem,tak asi neurobil vajce ale sliepku.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-bolo-s...
» www.birdz.sk/forum/nieco-ma-...
» www.birdz.sk/forum/co-bolo-p...
» www.birdz.sk/forum/sliepka-a...
» www.birdz.sk/forum/vajce-ale...
» www.birdz.sk/forum/vajce-vs-...