Čo bolo to najromantickejšie čo si pre niekoho spravil/a ?
Zaujímalo by ma , či ešte existuje romantika , alebo či ju uz naozaj tá nová generácia detí čo teraz vyrastá pomaly zabíja . Preto ma zaujíma čo bolo to najromantickejšie čo ste pre niekoho koho ste lúbili/lúbite spravili. Potom prezradím aj ja.
hmm to vacsinou len nejak vyplinulo zo situacie ale najromantickejsia asi bola prva pusa - na Domasi, pod hviezdami a zvukmi z nedalekeho koncertu vobec mi to neprislo klise
Ja? Asi ze som mame zlozila, zahrala a zaspievala pesnicku ( bola hrozne detská) na narodeniny - pocita sa aj to? Ale este zopar veci, ktore uz si asi ani nepamatam.. radsej.
nvm na toto sa treba spytat skor mojej priatelky ta si to bude pamatat urcite lepsie ako ja kedze v poslednej dobe mi furt vytyka ze uz niesom taky romantik a gavalier ako na zaciatku nasho vztahu.. :/
@bluepanther Tak skusim z recesie hadat; Obliekol si si velke, ruzove bombardaky a biele tricko s napisom "Lubim Ta Eva (...alebo Andrea, Julia, Marketa.. to je jedno)" a zaspieval si jej serenadu klaciac pod balkonom o polnoci za splnu mesiaca pod nadhernou hviezdnatou oblohou?
@bluepanter Ano, bezne nosievam velke, ruzove bombardaky a napis na tricku "lubim Ta, Eva", pricom v ruke hrdo zvieram notebook so skicarovim srdcom v nocnom sere. PS: Srdce je zasadne neonoveho lesku.
@snehovavlocka Niee, to je v poriadku , kludne sa pripoj. Ale najprv vstupne heslo! Bud hadaj, co bluepanter urobil za romanticky cin (hoci uz si povedala tu ulohu z matiky ..), alebo priznaj svoj vrchol romantiky!
@bluepanter Co, co, co? Ako to bolo s tym doucovanim ? Neklam, kazdy uz podla autentickych a neklamnych americkych filmov predsa vie, ze doucovanie nebyva len tak!
@flussica tu to, bohužiaľ, nebolo ako v amíckom filme . či našťastie? Proste to bolo normálne doučko, pri matike sa neflirtuje! XD Lebo urážaš tým lásku k matike
@bluepanter tak to tomu pridáva na dôveryhodnosti ale inak ja by som teraz súrne potrebovala doučiť matiku, nechce sa ti? samozrejme na ružové obláčiky si nepotrpím, hoci moja láska k matike pomaly hasne... potrebujem ju rozpáliť
@flussica och, veď ja už tu dve hodiny rozmýšľam nad tým, čím takým som ohúrila, ale na nič neviem prísť, lebo nič také nebolo iba ak som sa raz - a vôbec prvý raz - odvážila doma upiecť mamke sušienky, kým nikto nebol doma ... takže som riskovala vyhorenie kuchyne
@flussica veď ale možno by som popri tom z neho dostala aj to, čo tak tají - ak by bol v matematickom tranze
odvtedy som už nepiekla
@bluepanter nikto sa tu biť nebude, to by sa ti páčilo, čo? a prečo to nechceš prezradiť? veď za také gestá sa nemusíš hanbiť, my už vieme o tebe všeličo
@snehovavlocka Vazne? Ja neviem, co o nom uz vieme? (PS1: Ale som rada, ze s bitim mame na vec rovnaky nazor ) (PS2: To s tym matematickym tranzom bol dobry tah 8) Len mu to prosimta nehovor, aby nezopatrnel)
@bluepanter všetko! :/ ja si už nepamätám žiadne postupy ani vzorce... vlastne iba výroky, množiny, rovnice, funkcie, postupnosti, kombinatoriku a analytickú geometriu :´(
a videoblog by si z nášho súboja tak náhodou ešte nechcel?
no to ti radšej nepoviem, to by si ty mal vedieť... ale ak sa bojíš, tak sa asi máš prečo
@flussica hm, neviem či by sme to ozaj mali tak verejne na neho, lebo si bude dávať veľký pozor, nič mu nepoviem... ale očividne nemá rád písmeno H... a to by mohol byť problém, lebo moje meno ho obsahuje
@58@snehovavlocka no mám jednu dvojku a práve z toho, čo som si bol vtedy istý, že to viem skvele . A zas z takých hrozných vecí ako derivácie a integrály som mal 1, svet je naruby
@vyDvajaTamVyssie Vy tu uz teda kujete dobre pikle . Az si pripadam odsuvana na vedlajsiu kolaj (To bude asi tou matikou )
@snehovavlocka Ohladne suhlasov - ak bude velmi dobry, mozeme na Vianoce nahrat nieco fingovane . (gulovacku, gulovackuu!)
Ha - ha, Há ja v mene nemam, (ale keby sme pocitali adresu bydliska, tak uz sa vysmievat nemozem =/ - to vravim len tak, aby si si nebola smutna . Ved H nie je zas tak zlee)
@snehovavlocka Akurat, ked ste prechadzali okolo mojej zastavky, som musela ist nachvilu domov . Tak som Vas celkom nestihla .. Ale na gulovacku sa pripravujem uz od jula!
Minule som pustila z jukeboxu Intermezzo. Takže celé osadenstvo krčmy (neviem ako to inak nazvať, pre mňa je všetko, kde sa podáva alkohol a je tam dym krčma) malo vďaka mne neskutočne romantický zážitok.
spravil som aj basen, ale bojim sa jej ju ukazat, a inak... vyznal som jej lasku, napisal som je ze ju milujem, ze je to jediny clovek, pri ktorom sa citim niecim, a som rád ze mozem pri nej stat... atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Ja? Asi ze som mame zlozila, zahrala a zaspievala pesnicku ( bola hrozne detská) na narodeniny - pocita sa aj to? Ale este zopar veci, ktore uz si asi ani nepamatam.. radsej.
@lola8 :d
P.S. Nerobím si srandu, on tomu veril
ale ty sa pochváľ? to tvoje postupy tu načrtávaš?
@snehovavlocka Ty co sa smejes?
lebo také, že vypočítam ti úlohu z matiky je síce pekné, ale rýchlo sa na to zvykne
@snehovavlocka ja iba doučujem z matiky...teda minulý čas, doučoval som jedno dievča ale tam som nemal také úmysly...dlho
@flussica och, veď ja už tu dve hodiny rozmýšľam nad tým, čím takým som ohúrila, ale na nič neviem prísť, lebo nič také nebolo iba ak som sa raz - a vôbec prvý raz - odvážila doma upiecť mamke sušienky, kým nikto nebol doma ... takže som riskovala vyhorenie kuchyne
btw. keď sme už pri matike, poďme k AJ nemáš náhodou Headway upper intermediate 3rd edition?
@bluepanter Ja a moje najromantickejsie gesto poslednej doby napr. je, ze uz Ti do nicku nepisem H!!
@snehovavlocka (este raz) Oo, varenie - pecenie pre mamu a vyhorenie kuchyne - to poznam dost doverne .
ale dnes si mi tam raz strčila to "h", tak neklam
nie, toto nemám, my sme mali Opportunities už vieš, čo ti bude treba?
ešte neviem, to až v septembri, ale viem, že isto túto Headwayku, ďalej netuším
odvtedy som už nepiekla
@bluepanter nikto sa tu biť nebude, to by sa ti páčilo, čo? a prečo to nechceš prezradiť? veď za také gestá sa nemusíš hanbiť, my už vieme o tebe všeličo
@bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter @bluepanter - dufam, ze uz je to prekliate H teraz konecne dorovnane
lebo je to také detinské, možno staromódne a proste takto verejne ech, to nie
a čo také vieš? sa normálne bojím radšej mi to ani nepíš
@flussica škoda
až zrovnané
aha, no dobre... tak s týmto ti ja nepomôžem...
inak pekne to tu spamujeme
a videoblog by si z nášho súboja tak náhodou ešte nechcel?
no to ti radšej nepoviem, to by si ty mal vedieť... ale ak sa bojíš, tak sa asi máš prečo
@flussica hm, neviem či by sme to ozaj mali tak verejne na neho, lebo si bude dávať veľký pozor, nič mu nepoviem... ale očividne nemá rád písmeno H... a to by mohol byť problém, lebo moje meno ho obsahuje
nevadí, aspoň bude téma v top
chcel, spravíte?
hehe...to sa má každý prečo, že sneovavlocka
no, myslím, že slečna @flussica múriková asi nebude súhlasiť, a keby aj, tak by ma nabila... chceš ma nechať zmrzačiť?
do kelu, ja som myslela svoje meno, ale vidím, že aj nick to obsahuje to mám za to, že nie som snowflake... ale vieš, taký nick tu už existuje
hmm....premyslel by som si to
však čoskoro máš narodky a v mene nemáš "h", pokiaľ si mi neklamala . Priezvisko neviem
škoda...podplatíme Tomáša, aby ho vymazal
o čom chceš premýšľať? že ma necháš týrať? :p
aké narodky? no jedny áno, ak myslíš na tie, na ktoré aj ja
meno mám stále rovnaké, priezvisko má šesť písmen
koľko mám našetriť? a kedy príde? chcem vedieť, prečo mi mizne profil!
@snehovavlocka Ohladne suhlasov - ak bude velmi dobry, mozeme na Vianoce nahrat nieco fingovane . (gulovacku, gulovackuu!)
Ha - ha, Há ja v mene nemam, (ale keby sme pocitali adresu bydliska, tak uz sa vysmievat nemozem =/ - to vravim len tak, aby si si nebola smutna . Ved H nie je zas tak zlee)
no, začína ti asi sláva stúpať do hlavy, musíme ťa uzemniť k deriváciám a integrálom skladám poklonu
áno, guľovačka! ten nápad sa mi pozdáva - prečo asi
ja zas H nemám v adrese mne nevadí, že ho mám v mene, len škoda, že niekedy zaniká, lebo je na začiatku a cudzí ľudia ho občas prepočujú
sakra, meniny tam malo býýýť ua sorry
veľa a neviem, kedy príde. nemažeš si ho ako námesačná?
@63 no bolo by už načase ma uzemniť
@64 v Rusku by to vyslovili ako g
@flussica ja že už spíš ale ja idem akurát
jaj tak, no teda, že ty ešte vieš ako sa volám
koľko je veľa? nemažem, nie som blbá! je to záhada a musím ju vyriešiť, lebo mi to nedá pokoja :p
skús strčiť nohu do zeme
hej, ja viem, to by bolo vtipné
dobrú
od júla až? a teraz čo trénuješ?
ach, toto je romaticke podla mna
on šiel šťať.
Ráta sa aj to?