Presne o 20 rokov: Budeme v plnom prude globalneho oteplovania, zimy u nas uz ani nebudu, v lete bude 40-50 stupnov... presne v tento den o 20 rokov JA budem v televizii v mimoriadnych spravach vas vsetkych upozornovat aby ste nevychadzali z domov, pretoze sa premnozili ketaminovy sialenci .. DDD Takze toto ma napadlo..
@Hajzelbaba pardon, nechcel som urazit. Len sa neviem dockat. Neni to zly napad, ale vasa kolekcia je aj tak na primitivnej urovni, takze je len otazkou casu kto zacne obkukavat
Nič, lebo bude koniec sveta ale fakt?? .. hovoria, že má prisť koniec sveta,ale myslím že nie je možne určit kedy to presne bude, ale nastat fakt môže ...
A ak ani jeden nebude pravdivy tak si nechcem predstavit tu populaciu... Podla mna budu vsetci doma, teda vacsina bude pracovat cez pocitac alebo co to uz bude za 100 rokov neviem
A vsetko bude pohodlne... ludia budu tlsti, tlsti a tlsti lebo nebudu mat ziadny pohyb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ak ani jeden nebude pravdivy tak si nechcem predstavit tu populaciu... Podla mna budu vsetci doma, teda vacsina bude pracovat cez pocitac alebo co to uz bude za 100 rokov neviem
A vsetko bude pohodlne... ludia budu tlsti, tlsti a tlsti lebo nebudu mat ziadny pohyb