Hmm...nemysli nato co bolo,nevracaj sa k spomienkam na minulost,na tie spolocne chvile...ber to,ze ste boli deti a to obdobie je uz za tebou.Tie pohlady ber ako peknu spomienku,ale neries to. Ved mas o 2 roky viac ako on tak dospej zena!
Mas zivot pred sebou tak otvor oci a pozeraj sa dopredu!
Urcite nezanevri na lasku,a ked si budes vraviet ze sa uz nikdy do nikoho nezamilujes,tak sa sama pripravujes o stastie..
Chlapec,ktoreho ,,lubis,, ta berie ako kamaratku...tak sa s tym zmier. Ved niekedy je lepsie mat dobreho kamarata ako priatela.
Najlepsi liek je mysliet na niekoho ineho,noveho...chce to cas...Tak otvor oci ale hlavne ,,netlac na pilu,, . Vztah je zlozita vec a treba byt nan pripraveny a vyzaduje vela casu...treba pockat a tes sa s kamaratmi...
Sam som zazil nieco podobne,takze viem o com pisem...
Viem o com pises. Mne sa tiez nieco podobne stalo. Nic viac-nic menej, len kamarati. Toto som pocul z jej pier, co ma zarazilo na zem ako kladivo klinec do dreva.
Jedine co fakt ostava je to, ze sa nebudes viac zamyslat co bolo. Treba si najst nieco, co ta zamestna, co myslienky umserni niekde inde. Mne osobne to zabera, ale niekedy sa stane,ze pri zaspavani,abo ked som sam, ma pochytia myslienky nepochopitelneho kalibru typu: preco? preco? preco? atd...
A co sa tyka toho, co si spominala,ze milovat sa da len raz, asi to bude pravda, ked sa zahladim na ine holky, tak uz ich nevnimam ako na tu "vyvolenu".
Dufam, ze moje vyjadrenie sa k teme nebolo az tak mimo kurzu. tot vse..prajem hodne stastia
taze zivotna laska?hm...to poznaam..ale podla mojho nazoru...musis na neho zabudnut..lebo zivot ide dalej a mas malo rokov..nato aby si milovala len jedneho cloveka...tazer ..podla mna...je to tazkee..ale nauc sbez neho zit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Mas zivot pred sebou tak otvor oci a pozeraj sa dopredu!
Urcite nezanevri na lasku,a ked si budes vraviet ze sa uz nikdy do nikoho nezamilujes,tak sa sama pripravujes o stastie..
Chlapec,ktoreho ,,lubis,, ta berie ako kamaratku...tak sa s tym zmier. Ved niekedy je lepsie mat dobreho kamarata ako priatela.
Najlepsi liek je mysliet na niekoho ineho,noveho...chce to cas...Tak otvor oci ale hlavne ,,netlac na pilu,, . Vztah je zlozita vec a treba byt nan pripraveny a vyzaduje vela casu...treba pockat a tes sa s kamaratmi...
Sam som zazil nieco podobne,takze viem o com pisem...
Jedine co fakt ostava je to, ze sa nebudes viac zamyslat co bolo. Treba si najst nieco, co ta zamestna, co myslienky umserni niekde inde. Mne osobne to zabera, ale niekedy sa stane,ze pri zaspavani,abo ked som sam, ma pochytia myslienky nepochopitelneho kalibru typu: preco? preco? preco? atd...
A co sa tyka toho, co si spominala,ze milovat sa da len raz, asi to bude pravda, ked sa zahladim na ine holky, tak uz ich nevnimam ako na tu "vyvolenu".
Dufam, ze moje vyjadrenie sa k teme nebolo az tak mimo kurzu. tot vse..prajem hodne stastia
Az pri luceni clovek zisti, co straca ociam pre radost, srdcu pre spomienku........