Chcel by som niekomu odstreliť hlavu apod. 3.Svetová Vojna bude ,ale jaderná ...všetci sa budeme dusiť a ten štipľavý zápach nás postupne zabijéé !!! =D Znie to zaujímavo
Nerastne suroviny urobili z par stastlivcov vladcov zemegule. Pomaly sa ale minaju relativne ich uz je velmi malo a to obrati civilizaciu ako ju pozname naruby. Bud ludia prijmu model jednoty, alebo sa znicime pre tie posledne zbitky co ostanu.... to je moja logicka predpoved ale v dalsom 10 roci to nebude Zaujimalo by ma ako bude svet vyzerat o 1000 rokov
@14@Hluzar : D To predpovedali aj komunisti a ako sa mýlili !
Demokratický kapitalizmus je jediný funkčný, spravodlivý systém, v ktorom platí každému podľa jeho zásluh, ktorý je založený na vyváženosti práv a povinností občanov, a ktorý im zároveň dokáže dať najpevnejšie sociálne istoty. To ale znamená, že na Slovensku nemáme vyspelý moderný kapitalizmus, ale nejakú jeho prvotnú formu spred 200 rokov.
@tomice27 lol nechod sa urazat....keby niekto povedal ze by bolo viac ludi ako etelnair bol by som rad =D (ak by za to nedal vracajuceho smajla inac to ze nieco napisem neznamena ze tym chcem vyslovit nejaku hlboku myslienku hned
@Stage Ja nevravim ze vo vyslepejsich krajinach nie je kapitalizmus spravodlivy a uz vobec by som si nezastaval komunizmus ja sa na to pozeram len z technickeho hladiska..... je zalozeny na pominutelnych pilieroch a ich pominutie nie je v nedohladne. Raz pride anarchia (nevravim ze to bude za mojho zivota) a potom bud novy system alebo koniec...
o niekoľko rokov budu v nasej domácnosti roboty, kt. budú robit nasu domácu prácu, budeme chodit dovolenkovat na mesiac, namiesto obeda budeme jest len lieky a to po celý den, komunikácia medzi ludmi zanikne a všetci zabudneme rozprávat ... z detí sa stanú drogoví dílery a vsetci zle skoncia.... pojde to cím dalej, tým horsie.... AŽ RAZ PRíDE TAKý DEN, KEDY... ved viete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Stačil by aspoň ten, že v roku 2014 odíde z politiky.
Inak nic.
Demokratický kapitalizmus je jediný funkčný, spravodlivý systém, v ktorom platí každému podľa jeho zásluh, ktorý je založený na vyváženosti práv a povinností občanov, a ktorý im zároveň dokáže dať najpevnejšie sociálne istoty. To ale znamená, že na Slovensku nemáme vyspelý moderný kapitalizmus, ale nejakú jeho prvotnú formu spred 200 rokov.