Čo budete robiť cez víkend ?, máte riaditeľské voľno.? pýtam sa pretože sa asi budem v nedelu nudiť ale v sobotu idem na preteky a pridem uplne znicena
No, ja v sobotu budem literárne tvoriť, možno pôjdem na prednášku a potom mám nacvik spevu a v nedeľu pôjdem z donútenia do kostola a potom budem závisláčiť na nete... (lebo v pondelok opäťnejdem do školy...
teda u mna len ucenie prichadza do uvahy a pisanie bakalarky, maximalne, ze si pozriem jeden dva filmy, pojdem larpovat v sobotu este, zabudla som moja nova cinnost zacina
Pokiaľ sa potvrdí moje podozrenie, tak sa budem liečiť (chrípka si vie vybrať vhodné obdobie keď mám v škole najviac písomiek čo ma zároveň privádza k myšlienke že cez víkend by som sa mala učiť... :/ )
v piatok nemame volno takze vecer do mesta niekam,sobota asi upratovat a potom nuda mozno ucit sa budem, alebo von pojdem...v nedelu do kostola a potom ked sa neprinutim v sobotu tak sa budem musiet ucit a potom spat a rano do skoly...ta asi tak nooo
V piatok pojdem deticky ucit prvu pomoc vecer pojdem na vodnu fajku a mate v sobotu pojdem do obchodov a v nedelu pojdem do kostola a potom sa az do noci budme ucit patologiu
V sobotu doobeda ma pravdepodobne čaká upratovanie a večer sa ide na Desmod no a nedeľa.. asi nejako oddychovo strávená... keď bude pekné počasie, tak si asi pôjdeme s kamoškami zakorčuľovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No, ja v sobotu budem literárne tvoriť, možno pôjdem na prednášku a potom mám nacvik spevu a v nedeľu pôjdem z donútenia do kostola a potom budem závisláčiť na nete... (lebo v pondelok opäťnejdem do školy...
teda u mna len ucenie prichadza do uvahy a pisanie bakalarky, maximalne, ze si pozriem jeden dva filmy, pojdem larpovat v sobotu este, zabudla som moja nova cinnost zacina