najpravdepodobnejsie sa budem asi nudit..brigadu nemam,kupat asi nie..budem doma,budem sa ucit,cez vikend mozno nejaka chata a tak,ale aj tak to bude cele nahovno a vobec sa netesim
teraz ešte neviem čo budem v lete robiť,ale plány mám.
chcela by som brigádovať,zarobiť nejaké peniaze a na konci leta ísť s priateľom k moru,chcem sa začať učiť na štátnice(ktoré ma čakajú hneď po prázdninách),chcem začať písať bakalárku a aj byť čo najviac s mojim chalanom a aj kamarátmi.
@krutafunebracka - nemyslel som diety ako nejake obmedzovanie sa v jedeni, teda v mnozste...ale ze upravis jedalny listok aby si dosiahla zmenu stolice, proste nech okorenis fekalny zivot
tancovat tancovat a tancovat ...a jasne, von s kamosmi, nejaka chata hadam, ked sa pritrafi tak brigada, mozno tabor, a babka aj ta sa ma mozno docka...no a samozrejme napisem par prac do skoly a precitam nejake tie knihy disappointed:to uz nie do skoly ...a okrem toho si uzivat...co ja viem, som otvorena vsetkemu co pride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak v juli mam navstevu...z UK...na tyzden
v auguste snad posledny tyzden otocim PP-NZ (aquabeatz) a to staci
a v septembri 16teho do UK, este v ten isty tyzden dom, ale autom!!
chcela by som brigádovať,zarobiť nejaké peniaze a na konci leta ísť s priateľom k moru,chcem sa začať učiť na štátnice(ktoré ma čakajú hneď po prázdninách),chcem začať písať bakalárku a aj byť čo najviac s mojim chalanom a aj kamarátmi.
čo z toho sa mi podarí? netuším
mno takze okrem sankovania...hmm vsetko len aby som sa nenudila
dúfam že sa mýlim