chcem ist aspon na jednu dovolenku, budem kukat filmy, serialy, citat knihy, ucit sa anglictinu, chodit von, s frajerom a tak neviem este.. prosto sa flakat. a aj dake to kupalisko
Hneď na začiatku prázdnin idem do zahraničia,potom keď sa vrátim tak to budú stanovačky,chaty,diskotéky,kúpaliská a tak..zábava ako má byť..a hlavne s tými najlepšími ľuďmi pod slnkom už sa neviem dočkať
Hneď prvé tri dni idem pozrieť na najväčšiu bboyingovu akciu do BB
(Outbreak Europe )...Ale inak mám v pláne poriadne cestovať.. Španielsko, Chorvátsko, Paríž, Londýn, na pár dní do Prahy, do Olomouca, Ostravy,... Pár dňový výlet po SR a ČR stopom ...Popritom klasicky v robote a také ako stanovačky, chaty,párty,kúpaliská,šport... Verím tomu,že toto bude najlepšie leto
Sústredko,tábor,možno chata...Otiec príde na 2týždne tak tie 2týždne budem asi dosť s rodinou,koncerty čo budú u náš,chcem ísť na nejaký fesťák....plaváreň,opekačky,a tak.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak zopár festivalov, tábor, koncerty , kúpaliská, týždeň na ranči, týždeň u babky Budem sa snažiť využiť ich naplno !
mamka mi určite spraví duchaplný program ( domace prace )
chodenie von s kamošmi
dovolenka
zoznamovací tabor zo sš ( aspoň dufam že bude)
možno nejaký turnaj z volejbalu
chodenie na kupaliska, vylihovanie v posteli a pod...
dufam že prečítam aspoň 10kníh cez prázdniny
a v podstate budem robiť všetko, na čo som nemala čas alebo len minimum času cez školský rok... :p
Dovolenka-nič
Iba von,a nejaké jednodnové výlety,babka ma chce zobrať do česka na chatu k vode ( -.- )
(Outbreak Europe )...Ale inak mám v pláne poriadne cestovať.. Španielsko, Chorvátsko, Paríž, Londýn, na pár dní do Prahy, do Olomouca, Ostravy,... Pár dňový výlet po SR a ČR stopom ...Popritom klasicky v robote a také ako stanovačky, chaty,párty,kúpaliská,šport... Verím tomu,že toto bude najlepšie leto