snažit sa čo najviac využiť, chodiť sa bicyklovať, to milujem, poriedne cyklotúry, ved bývam na kopci, túra je to vždy, a ešte by som chcel zaist do plavárene, ale ináč nuda, neznášam rodinné návševy, nech už je utorok
no velka noc, do soboty obeda upratovanie, varenie a pecenie pomedzi to chodenie do kostola, v sobotu vecer kus kludu, mozno s niekym von, v nedelu k starym rodicom, mozno aj za bratrancom v pondelok ukryt minimalne na hodku v kostole, potom mam smolu ale nie, no mna aj tak nikto nechodi olievat a v utorok upratovanie po sviatkoch a ucenie
Ja idem dnes (uz som bol) o 6 do kostola.. potom zajtra o 3 do kostola potom v sobotu o 9 (vsetko vecer) do kostola a potom v nedelu rano o pol 8 do kostola.. ale samozrejme.. budem prezivat, mozno s dobrou naaldou, mozno s naprd naladou, mozno s kamartmi vonku, nmozno doma pri pocitaci (och uz zaseeeeee! ) .. podla toho, ako sa to vyvinie
pôjdem si kúpiť botasky,mame niečo k narodeninám,navštíviť tehotnú kamarátku a jednu s dvoma detičkami...a neviem...mám voľno len týždeň,tak neviem,čo ešte stihnem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak cez tie doma/von mozno nejaka tura alebo nakupy
zajtra na prax a ostatne neveeeem...