Ako to vnímate? Je podľa vás v poriadku, ak sa človek vo vzťahu drží za ruky s niekým iným? Ide o to, že som dievčaťu vyznala lásku asi pred 5 mesiacmi a ona bola vo vzťahu s chalanom. Držali sme sa za ruky aj keď bola single ... pokrač. v komente
tak som to vtedy nebrala nijak, ani som si nič nenamýšľala. Jej sa inak tiež páčia aj dievčatá. Myslela som si, že teraz prestane, keď je vo vzťahu a o to viac, že ja som do nej zaľúbená. Neviem ako sa k tomu postaviť...mne by vadilo keby sa môj partner/ka držali za ruky aj s inými a o to viac ak by išlo o niekoho, kto je do mojej partnerky zamilovaný. Takže čo nechceš, aby robili tebe, nerob ani ty druhým..jasná odpoveď pre mňa. Jedna časť zo mňa sa necíti dobre morálne a ta druhá časť zo mňa sa nechce tohto vzdať. Ak by išlo len o také držanie rúk ako pri zoznámení...dobre fajn, viem sa nad tým povzniesť...ale ona si prsty vždy prekríži cez tie moje a to je už také intímnejšie si myslím. Ona inak moje vyznanie prijala až moc dobre vraj to bolo najkrajšie vyznanie aké jej kto povedal. Možno je to malicherný problém, ale nedá mi to pokoj
Porozpravala by som sa priamo s nou...ale na jednej strane sa obavam, ze si pomysli, ze riesim take trapnosti ako drzanie ruk. A tiez si vravim, ze predovsetkym by to nemala robit ona lebo ona je vo vztahu, ja som single. A to som ani nespomenula, ze obcas ma pobozka aj na celo pri nejakej prilezitosti, ale zacala to robit len po tom ako som jej povedala o svojich citoch
Akozeee.
Podla mna drzanie za ruku nie je zrovna sexualna aktivita a cjvm, s dost ludmi som sa drzala za ruku z roznych dovodov a nejak pri tom neriesim zadanost/nezadanost.
Ale ked ty jej vyznas city a ona ta zrazu drzi za ruku a dava ti pusu, tak je to od nej shitty.
Koĺko máš ty rokov dievča? Že máš do 15 a ešte si nenašla svoji sexuálnu identitu? Podľa toho čo píšeš ťa tipujem z dediny alebo malého mesta, pravdepodobne moc ĺudí v tvojom veku normálnych tam nie je. A tak si sa rozhodla skúsiť aké je to na "druhej strane".
Btw: radšej si jej mala frajera prebrať. Nerieš tu kraviny aj tak svadba nebude, prejde vás to. Len ťa svrbí šuška...
@snehulienka24 takto sa ta spytam...myslis si, ze ak nieco taketo ( co je podla mna malichernost, ale pre teba mozno podstatna vec ) dokazala spravit svojmu aktualnemu partnerovi, tak tebe by to nespravila? a ak hej, tak ako by ti to padlo? realne sa nad tym zamysli a zloz na chvilu ruzove okuliare..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Podla mna drzanie za ruku nie je zrovna sexualna aktivita a cjvm, s dost ludmi som sa drzala za ruku z roznych dovodov a nejak pri tom neriesim zadanost/nezadanost.
Ale ked ty jej vyznas city a ona ta zrazu drzi za ruku a dava ti pusu, tak je to od nej shitty.
Btw: radšej si jej mala frajera prebrať. Nerieš tu kraviny aj tak svadba nebude, prejde vás to. Len ťa svrbí šuška...