Čo by mladých ľudí (študentov) prilákalo do určitého mesta?
Ahojte Práve robím jeden výskum na bakalárku. Týka sa rozvoja cestovného ruchu v určitej oblasti a hoci zopár návrhov už mám, chcel by som sa viacerých ľudí spýtať, čo by vás pritiahlo vycestovať do určitého mesta. Ďakujem za návrhy.
ja rada cestujem aj len tak že:"tu som ešte nebola, sem pome!"
ale tak pokiaľ by tam bola nejaká zaujímavá akcia, kultúrna, športová, krčmová, hocičo... poprípade nejaké stále oné, historické mesto alebo nejaké také niečo :ehm:
poprípade prijímačky na výšku ma dnes napríklad nútili vycestovať a neviem, čokoľvek v podstate, keď to znie zaujímavo. a ja sa viem nadchnúť pre takmer všetko
@winning weed park nie nie ! tie kolotočne s autíčkami...počkaj veľký retiazkáč zábavný park ale niečo pre veľkých ! lebo pre deti je ale chce to niečo sofistikované
@hoperpohroma jaaj no vidis mas pravdu zalozime cestovnu kancelariu slogan: "kazda krcma je blizko ked vlak zadarmo piskol SLOVENSKO najebete sa aj vo vlaku zadarmo" moze byt ? :-S
kultúra (pod ktorou myslím kultúrne priestory, kde by boli akcie, podujatia, koncerty, predstavenia, špeciály... rôzneho druhu, ktoré by dokázali zaujať rôzne kruhy záujmov), možnosti príjemného zárobku bez otročenia, príjemné prostredie, možnosti kreatívneho zadosťučinenia.
Velky park s volne pustenymi zvieratkami, najlepsie nejake safari Ale nie no, take, aby sa mohli ludia medzi nimi prechadzat a tak.
Pripadne aj nejaky dog park :-S
Brno, ludia... vcelku dost vysoka frekvencia ludi s ktorymi som si rozumela, koncerty everywhere, studenskosť mesta, v neposlednom rade škola...
+400kč za prihlášku . smiley:
proste brno bolo jasná volba .)
krasna priroda a krasne miesta
aaa... kluby festivaly a hudobne koncerty
a nieco kde je kraaasny vyhlad na hviezdy ^^ale to v meste nie je nikdy .... :I
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale tak pokiaľ by tam bola nejaká zaujímavá akcia, kultúrna, športová, krčmová, hocičo... poprípade nejaké stále oné, historické mesto alebo nejaké také niečo :ehm:
poprípade prijímačky na výšku ma dnes napríklad nútili vycestovať a neviem, čokoľvek v podstate, keď to znie zaujímavo. a ja sa viem nadchnúť pre takmer všetko
čiže Berlín je dosť top top top
a Praha sa chytá .)
@hoperpohroma to by bolo potom cele Slovensko turisticky raj
aa ozaj pobyt v tme, zabavny park, atd, ja ti neviem
@winning kratky ? no taaak "vlak je tu zadarmo mam viac na chlast"
áno
Pripadne aj nejaky dog park :-S
+400kč za prihlášku . smiley:
proste brno bolo jasná volba .)
aaa... kluby festivaly a hudobne koncerty
a nieco kde je kraaasny vyhlad na hviezdy ^^ale to v meste nie je nikdy .... :I