myslia si o mne, že si všetko príliš beriem.. som labilná .. tiež som bola označená za mimozemšťana čo sem prišiel šíriť dobro teda som vraj veľký ľudomil..budem mať pekný život.. často mi však vyčítajú chyby čo som robila ešte ako decko a nejak nevedia pochopiť, že som už dávno z toho vyrástla.... ale určite ma majú radi a kamaráti ? myslím, že by ma inak popísali
Som druhá najmladšia v celej rodine (ten najmladší ešte nevie rozprávať), čiže ma všetci stále berú ako dieťa, ale aj to je niekedy výhoda
Myslia si už asi od mojich 5 rokov, že neviem rozprávať alebo niečo také, lebo sa s nimi nemám o čom rozprávať a vždy sa smejú na tom, akí sú "vtipní" keď to hovoria
Neukazujem, lebo oni si aj tak myslia že presne vedia aká som a fakt nemám záujem ich presviedčať o opaku
to vazne netusim co si myslia, som pred nimi uplne ina ako pred ostatnymi ludmi, niesom otvorena, malo pred rodinou rozpravam.. snazim sa to zmenit ale nejde to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ze som slusny dobracik
erm ja nvm ktore je moje prave ja
kks prave som zistil ze netusim co si o mne myslia kamosi
že mi šibe
nie
zčasti
1.čierna ovca rodiny - spácha všetko na čo sa jej povie ,,NEMOZES!"
2. to neviem, ale zrejme nič dobré to nebude
3. svoje pravé ja si nechávam pre seba, myslím že by ho nikto nedocenil keby som ho ukazala svojej rodine
4.odlišuje sa, myslím že o hodne
že mám o koliečko viac
nie
nemám dovolené mať názor
Myslia si už asi od mojich 5 rokov, že neviem rozprávať alebo niečo také, lebo sa s nimi nemám o čom rozprávať a vždy sa smejú na tom, akí sú "vtipní" keď to hovoria
Neukazujem, lebo oni si aj tak myslia že presne vedia aká som a fakt nemám záujem ich presviedčať o opaku
Úplne sa odlišuje