@matinho777 aj ja kazdy den dve-tri hodinky pred spanim..ale 2008 lebo moja masina mi novsie nechce velmi tahat, zato nevadi lebo 2008 bola vydarena verzia
@ belzeboss myslím že od 2007 po 2010 sa toho veľa vo fife nezmenilo..jedine pridaný overal hráčom a prestupy inak všetko po starom ..ale aj tak ma to baví hráš kariéru ??
@matinho777 tiez si myslim, dokonca osmicka sa mi paci este viac ako 10, ale to mozno preto, ze som nato zvyknuty.. hej hram, ale za klub ktory som si sam vytvoril, som si natahal borcov z celej europy tam, tak ma 4,5 hviezdicky..zacinal som v stvrtej anglickej lige s nim a uz hram piatu sezonu, uz som vyhral takmer vsetko, len liga majstrov mi chyba to snad v tejto sezone zmaknem
Kam ten svet speje? Aby sa mladý človek pýtal na nete ľudí, čo má robiť aby sa nenudil... Nech už príde ten koniec sveta, lebo ak to takto pôjde ďalej, tak neviem ako to dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@motylik141 dobre xD už sa mi nechce xD
@lilly09 ..toto sa mi páči asi najviac.. ..ale ja som si chcel už dávnejšie riadiť izbu xD