Čo by sa podľa vás mali naučiť deti na ZŠ (5 - 9 ročník)
Čo by sa mali naučiť deti na ZŠ (5 - 9 ročník) podľa vás? Môzete pisat hocičo čo vas napadne. Naučiť = spoznat to, chápať. Fakty a biflovanie odmietam.
Celkom sa mi pacilo Americky skolsky system v tomto. Myslim si ze nasim systemom kde sa mame v 18tich rozhodnut co chceme v zivote s tym ze 90% ani netusi je fakt hrozne.. Kvoli tomu aj malokto pracuje v tom co studoval a celkovo mi pride ten system nahovno. Jedno z malo dobrych vlastnosti na US skolstvo bolo prave to ze uz od 6 rocnika tam ziaci maju moznost zistit co ich bavi, vyskusat si takmer nieco z kazdeho odboru, robit to co chcu oni. Prave takto zistia co ich bavi a vdaka tomu maju ovela lepsiu sancu si v buducnosti najst pracu a skolu ktora ich bude naozaj bavit. Nie ako to biflovanie vsetkeho mozneho kde 90% ani nevyuzijes vo svojej zvolenej profesii az do 18tich..
Empatiu a slušnú výchovu, nakoľko nie každý má rodičov, ktorí chápu tento konštrukt a potom sa demence nese z generaci na generaci ako čašníčka napr vidím, ako deti nehovoria ďakujem, prosím, atď... keby ja nepoužívam tieto slová, mama mi takú dá kres papuľu, že mi vlasy zletia z hlavy ... zas nie všetci rodičia sú rovnakí, niektorí upozornia dieťa štýlom "no čo povieš?" alebo "čo sa hovorí?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ešte sa z nejakého dôvodu neučia základné matematické operácie v angličtine (také źe dva plus dva je tri, aby sme to vedeli aj vo vete povedať)