mna by architektura nebavila,lebo rysovat neviem,ale písať to by ma bavilo.a viac by sa oplatila architektura,ale nepozeraj na uplatnenie,ale na zaujmi
To je zvláštna otázka. Oba sú celkom.. rozchodné smery. Urči si hodnoty. Princípy. Môžeš byť nadané na obe, alebo Ťa to k obom môže podobne silno ťahať, ale mysli za seba. Tu Ti môže vyjsť v ankete 81,6% na architektúru, ale ak si chceš vysokoškolský život užiť aj trochu odviazanejšie, než po nociach sedieť za rysmi a deskriptívou, statikou, stavebníctvom, materiálmi a neviem, čím všetkým ešte, tak.. skús radšej tú "nelukratívnejšiu" možnosť. Veď nemusíš robiť nutne bulvár, ak by Ti išlo o morálne hľadiská. Sú aj seriózni žurnalisti.
@flussica Ide mi o to písať o živote, nie sprostý bulvár! To nie.. O to mi nešlo, ani určite nikdy nepôjde. Od malička píšem básne, príbehy a denníky. Tak chápeš, niečo v tom zmysle. A vydať niekedy vlastnú knihu je tak pravdepodobnosť že jedna ku milionu.
@elinkaa * Potom je tu ešte taká vec.. Na žurnalistiku sa možno ťažšie dostaneš, pretože tam je zrejme väčší nátresk (mám dojem, snáď nie mylný - o obe školy som sa trochu zaujímala, v minulosti . Alebo už si nebodaj prijatá na obidve z Tebou zvažovaných škôl? Ak áno, máš pretrvávajúcu dilemu. Ak Ťa prijímačky ešte len čakajú, neber to v zlom, ale možno to vyriešia za Teba . Nemáš čo stratiť, podať si môžeš hádam pokojne na obe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@2
Plus ide o dva myslím že dosť rozdielne odbory
Máš pravdu.. Nejako to ešte zvážim