Pýtam sa, pretože dnes som zobrala sestru, sánky a nášho hava, (NA VODÍTKU!!!! ) a vybrali sme sa sánkovať. K sánkovaniu však nedošlo, pretože zrazu vybehol, sama neviem odkiaľ, nejaký kríženec a začal skákať najskôr do toho nášho a potom aj do segry. A p
preboha, tak to muslei byt iny emh.. ked ani tomu nezabranili napr.ani ja nwm co by som robila na tvojom mieste pokusal by aj mna ale majitela by mal predsa posluchat ale ked im je to jedno ,... neda sa s tim nieco spravit ?? udat ich alebo tak ?
nech sa segra dá vyšetriť a ošetriť na pohotovosti (aby ste mali potvrdenie o tom, čo sa stalo) a čo najskôr zavolajte policajtov (zvyčajne takéto veci riešia mestskí). Oni sa už o to postarajú
ked sa ma raz snazil pokusat jeden pes na ulici tak som ho nakopol zodvakrat
a co sa tyka zakladnych veci.... ranu umyt, osetrit a vydezinfikovat, ak je rana hlboka zbehnut na pohotovost
no peknee.. takych "majitelov" by som vraždila..aj mne sa to stalo..teda nas nepokusal..ae.išLaSom zo psom a kamku, a odrazu pred nami bol takyvelky vlčiak, aj s nejakym ujkom a tetkou.. ten pes bol pusteny, no jeho pan nam iba povedal že sa ho nemusime báť..tak sme isli dalej, a zrazu sa na nas to hovado vyrutilo (vlčiak) .. a začal s abiť s kamoškinim psom.. a ty jeho "majitelia" sa iba kukali na nas a nič neurobili.. kks tiež som mala ine nervy .. :/ niektory ludia su fakt dementi
@ingruschka :
tak tak...presne ten isty pripad sa stal mne....ako ja som z toho este doteraz uplne v riti...a ti majitelia...uplne nechapem:/ najviac mi je vsak luto segricky ...aa aj hafa
@skreco666 :
kopala som, neboj sa
a sestra potom doma mamine ze: mami, nika ho kopla a povedala ze ty kkt maly a on hned utiekol
@radulik7 to je najhorsie ze ty za nic nemozes, svojho psa strazis ako oko v hlave a druhy psisko sa vyruti a majitelia maju pass...este su na neho pomaly hrdi
my sme boli vonku s kamoskou s morčatami a isiel okolo taky ujko zo psom na voditku a prisiel k nam sa pozdravil,videl ze tam mame morčata a pustil toho psa..on začal nahanať morčata a jedno moje tak bežalo ze spadlo z obrubnika a dostalo šok a za pol hodinu zomrelo to je strasne ked niekoho koho mate radi drzite v rukach a on zomiera a este bolo tehotne : disappointed:jak to pisem az slzy mam v ociach
ma stastie segra ze sa to nestalo..ale toho psa by mali odstrelit alebo mu aspon kupiť košík..
@14 ved jasne...len ja na to akosi nemam povahu...ani zaludok...niekoho udat....mozno keby sa tam stalo nieco vaznejsie...tak by som o tom rozmyslala...
Tak to by som riešila aj inak ako len diskusiou...
Mňa kusol pes keď som mala asi 8.Bol to kamoškin koker a proste ho zrazu preplo a kusol ma... ešte stále mám jazvy na ruke od jeho zubov. Nasledovala protitetanovka. Sestre ju dali?Lebo je to dosť dôležité...
No a už sa mi stalo aj to...že som bola s kamoškou proste vonku.Mali sme asi 10 a zrazu nás začal naháňať ovčiak. Vyliezli sme na strom a ten jebnutý pes tam stál a čakal kým zlezieme. Vedľa toho stromu, na záhrade bol nejaký chlap a keď sme mu povedali že nás naháňa ten pes tak na nás len pozrel a odišiel...Nakoniec ani neviem ako sa to vyriešilo či odišiel alebo si ho niekto zobral...
@19 o tom rieseni som sa uz vyjadrovala v @17 ....
a to s tym kokerom...to je jasny priklad toho, ze psom sa neda naplno doverovat....pretoze tak isto ako moze nastat skrat u cloveka, nastane aj u psa alebo ineho zvierata....nikdy nevies...
psa nakopat, majitelom spustit taky picung ze o kilometer dalej to este budu pocut. Potom na pohotovost nech sa na to pozru. Btw raz sa mi tiez stalo cosi podobne, az na to ze majitel siel a vedla neho bez voditka pobehoval dalmatin samozrejme ze sa pustil do mojho psa tak som len pustil voditko. Stastie dalmatina bolo, ze moj hafan mal aj kosik inak by teraz majitel oplakaval fotku svojho psa. Poucenie ked berem psa von, tak mu kosik jednoducho nedam, ludom neublizi a keby sa do neho nahodou pusti nejaky srac tak ho dotrha v zuboch a ja mu este pomozem.
no ja sa bojím práve toho,lebo my s naším chodíme vždy na vodítku...a už ho raz napadol dalmatín,a ešte nejaký bastardík,a bojím sa oňho...
ani nie o seba,len o psa...
a kopec vlčiakov sa tu potuluje a náš starosta povie,že nemá peniaze na šarhu,čo by ste na to povedali???keby chcel raz jemu nejaký nakusnúť riť,by zohnal asi aj peniaze,kretén...
ked som mala asi 8-9 rokov tak ma nahaňal taky velky pes. nemal ani pana...našťastie sa mi nič nestalo
no aj tak mam od vtedy mam fobiu zo psov. ked viem že je pes v pohode napriklad kamoškyn alebo ked je menši a na voditku tak v pohode ale inak sa im radšej vyhybam. a dosť taký strach zneprijemnuje život ale čo sa da robiť ked su niektori majitelia nenormalni
@26 nebolo to az tak moc vazne aby sme museli bezat na policiu...keby to bolo az tak...tak uz to davno riesim inak...a sem to pisem z dovodu...ktory som uz vlastne pisala na zaciatku...
@0 aj to nie je len skrabanec a je to hlbsie tak pohotovost a inak poumyvat vlaznou vodou a vydenzifikovat ale mozno by bolo dobre skocit stym to ukazat lekarovi keby sa to zacalo zapalovat a pod. nikdy nevies co pes zozral a mal na zuboch..
Ja by som ho asi kopla do lebky, a potom by som musela zbabelo utiecť a vyliezť na strom alebo sa skryť niekde za bránu... A kontaktovala by som majiteľa a urobila by som taký cirkus... Ak by sa mi teda chcelo, samozrejme...
este ma nastastie ziaden pes nepohryzol, ale ak by sa to stalo urcite by to rodicia s majitelmi psa riesili... a neviem a ani si nechcem predstavovat utok nejakeho psa na mna, ja si svojho miniaturneho yorkshira drzim pekne na voditku aj ked viem ze taky maly pes nikomu nejak vazne nemoze ublizit, tak nechapem preco si ludia svojich 50 kilovych rotvajleroov nepriputaju na voditko, podla mna to az taky problem nie je... a strasne inteligentne riesenie je potom toho psa dat utratit, pretoze ten pes za to moze, ved on pohryzol... nie, moze za to majitel psa, pretoze on nebol schopny toho psa poriadne vychovat, on bol nezodopovedny. Ja by som utracala ludi a nie majitelov, zvierata za nic nemozu... nezodpovedni ludia ich nechavaju volne behat, a potom ja sa mam bat ake hovado sa na mna vyruti a dohryzie mna aj mojho psika... ach...
No neviem, keby bol od niekoho známeho, alebo mal aspoň známky tak asi nič xD Ale aj keby nemal tak nič xD Ja mám psíkov rada a bez príčiny nehrýzu
Mňa poškrabal zubami iba jazvečík xD Ale to sme boli na návšteve, takže nič xD
v prvom rade by som sa pokusat nenechal skor ako by pribehol by som mu ustedril kopanet medzi oci,ja psov vazne neznasam takze by som s tym problem nemal
mna tiez raz kusol take velke hovado do brucha ale majitela sme poznali a nejak sa stoho nic nerobilo vysetril mi to doktor asi rok som mal jazvu a mal som taky trochu strach zo psov a teraz uz nic hm mam rad psov no co sa da robit ist k lekarovi nic ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a co sa tyka zakladnych veci.... ranu umyt, osetrit a vydezinfikovat, ak je rana hlboka zbehnut na pohotovost
nasho psa dohtyzol obrovsky vlcak..nas pes taky stuperl---starka ho mala na voditku a ten psisko vybehol a dohryzol ho...esteze starku nie..
tak tak...presne ten isty pripad sa stal mne....ako ja som z toho este doteraz uplne v riti...a ti majitelia...uplne nechapem:/ najviac mi je vsak luto segricky ...aa aj hafa
udat by som ich udala...ale absolutne nic by sa tym nevyriesilo a zbytocnme by s tym boli natahovacky pol rokia:/
kopala som, neboj sa
a sestra potom doma mamine ze: mami, nika ho kopla a povedala ze ty kkt maly a on hned utiekol
@radulik7 to je najhorsie ze ty za nic nemozes, svojho psa strazis ako oko v hlave a druhy psisko sa vyruti a majitelia maju pass...este su na neho pomaly hrdi
ma stastie segra ze sa to nestalo..ale toho psa by mali odstrelit alebo mu aspon kupiť košík..
Mňa kusol pes keď som mala asi 8.Bol to kamoškin koker a proste ho zrazu preplo a kusol ma... ešte stále mám jazvy na ruke od jeho zubov. Nasledovala protitetanovka. Sestre ju dali?Lebo je to dosť dôležité...
No a už sa mi stalo aj to...že som bola s kamoškou proste vonku.Mali sme asi 10 a zrazu nás začal naháňať ovčiak. Vyliezli sme na strom a ten jebnutý pes tam stál a čakal kým zlezieme. Vedľa toho stromu, na záhrade bol nejaký chlap a keď sme mu povedali že nás naháňa ten pes tak na nás len pozrel a odišiel...Nakoniec ani neviem ako sa to vyriešilo či odišiel alebo si ho niekto zobral...
a to s tym kokerom...to je jasny priklad toho, ze psom sa neda naplno doverovat....pretoze tak isto ako moze nastat skrat u cloveka, nastane aj u psa alebo ineho zvierata....nikdy nevies...
psa nakopat, majitelom spustit taky picung ze o kilometer dalej to este budu pocut. Potom na pohotovost nech sa na to pozru. Btw raz sa mi tiez stalo cosi podobne, az na to ze majitel siel a vedla neho bez voditka pobehoval dalmatin samozrejme ze sa pustil do mojho psa tak som len pustil voditko. Stastie dalmatina bolo, ze moj hafan mal aj kosik inak by teraz majitel oplakaval fotku svojho psa. Poucenie ked berem psa von, tak mu kosik jednoducho nedam, ludom neublizi a keby sa do neho nahodou pusti nejaky srac tak ho dotrha v zuboch a ja mu este pomozem.
@22 ocino to uz s majitelmi riesi aale normalne...rozhovorom...my sme mierumilovna rodina
ani nie o seba,len o psa...
a kopec vlčiakov sa tu potuluje a náš starosta povie,že nemá peniaze na šarhu,čo by ste na to povedali???keby chcel raz jemu nejaký nakusnúť riť,by zohnal asi aj peniaze,kretén...
no aj tak mam od vtedy mam fobiu zo psov. ked viem že je pes v pohode napriklad kamoškyn alebo ked je menši a na voditku tak v pohode ale inak sa im radšej vyhybam. a dosť taký strach zneprijemnuje život ale čo sa da robiť ked su niektori majitelia nenormalni
Mňa poškrabal zubami iba jazvečík xD Ale to sme boli na návšteve, takže nič xD
mne včera iný pes dohrýzol môjho malého štuplíka