najprv by som sla do nejakeho obchodu ochutnala vsetko, co som vzdy chcela isla by som do inych obchodov a odniesla si veci na ktore uz tak dlho setrim, dala by som facku ludom, ktory si to zasluzia, pusu tiez ktorym si to zasluzia a dalej neviem
haha každému komu by som mohol by som stiahol nohavice.. dopísal čelo kadejakými hovadinami... zaviazal šnúrky na topánkach... šiel zachraňnovať životy .... a ak by som stihol šiel by som sa mrknúť na miesta kde sa bežne človek nedostane.... ou možno by som si ešte zarobil dáke peniaze ... hah ktovie... ale asi aj tak najprv by som bol z toho mimo a až kým by som prišiel an to že sa to dá využiť tak by ubehli aj 2 hodky ale to by som mal tolko možností že to neviem čo by som skôr spravil.. chcelo yb to viac ako 24 hod
nechala by som si tu ihlu v pere dlhsie, aby som si bola viac ista ze sa to zahoji a ze ked si tam budem davat pierc tak sa nenavali krv a dam ho tam v pohode.. lenze teraz ma limituje to ze o 22 musim ist spat tak..
spravila y som si prdel z niektorich ludi a pomalovala ich dala ich do poz....ale jednu osobu by som nasla a vybozkavala...len skoda ze by o tom nevedel.....
Sranda by bola, kebyže premiestnim profákov do lavíc, rodičov pred tabuľu, spolužiakov do práce, nejakých náhodne vybraných ľudí do manželskej postele... A ešte by som nainštaloval skryté kamery, nech sa to všetko natočí, keď tých 24 hodín uplynie
urobiim to čo som vždy chcelaa :p vykradnuut obchod ......aj bankuuu .pp šlohnut auto ...p zabit Justina Biebera a nakonec by som podpalila školy v mojom meste a potom sa budem nahaa prechadzat po meste a njekomu počmarem fixkou ksicht abo stiahnem spodky :ˇˇ
Nemôžem sa zbaviť dojmu, že za nulový časový interval, príp. pod Planckov čas, nemôže dôjsť k žiadnemu pohybu/zmene, a keby sa aj mne podarilo vytvoriť podtlak v pľúcach, nenasala by som vzduch z okolia, príp. by sa vydychovaný CO2 nerozptyľoval a neklesal pod ľahšie plyny, čiže by som sa udusila. Ak aj nie, piču by som mohla robiť.
---
Bez špekulovania nad otázkou: kvalitne by som si pospala, vyrabovala niekoľko obchodov, a vyviedla niečo ohavne zákerné..niekomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
premiestňoval by som ludí,dával ich do smiešných póz a tak aby nechapali ked sa zobudia hral by som sa s luďmi
a určite by som ešte vyzliekal ludí bavilo by ma premiestnovať ich
A zobrala si všetky veci, ktoré chcem, aby som potom tie nazhromaždené peniaze nemusela hneď minúť.
A asi by som tiež prefackala všetkých ktorých nemám rada a z niektorých by som si spravila srandu..
No asi by som premýšľala prečo to tak je a hľadala by som nejakú dieru v čase a priestore..
A kto vie.. možno by som sa dostala do Narnie.. (A)
ja by som zavliekol ludí na všelijake miesta že by ani nevedeli kde su tých 24h. je dosť a vykradol by som všetky pokladne určite
ja to chcem!
---
Bez špekulovania nad otázkou: kvalitne by som si pospala, vyrabovala niekoľko obchodov, a vyviedla niečo ohavne zákerné..niekomu.