deti.holuby su zive zvieracie tvory,su to zvierata ako ja.nepoznaju zachod.a teraz ma napada jedna vec,stretol som raz holuba ktory bol(neviem jak by som to slusne nazval)no bol proste k_rva.dokonca aj ludia o nom hovorili ze je to "lahky holub".nakoniec sa dostal pred elektricke kreslo za prostituciu.ake je z toho ponaucenie?nikdy sa nekamarad s nikym takym ako bol ten holub.je velke riziko ze sa to od neho naucis.
Mne sa už stalo! Som išla po meste a zrazu citim niečo mokré v DLANI!! Ten holub sa mi normálne trafil do dlane!! To si musel dobre dlho trénovať aby sa vysral tak presne
pred 2mi tyzdnami sa ti to stalo a som na to moc pohodlna aby som si to utrela sama,tak som len zacala ze fuuj dajte to prec potom mi to babka utrela a mokrou onou presla lebo sa mi vysral na tricko...fuj to mokre mi bolo take nechutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@sexualneharasivypanda oo zaujímavéé ...
A mňa vtáčiky okakávajú dosť často, čiže už to len tak ledabolo utriem, hoci prvýkrát mi to prišlo hrozne nechutné...