Predstav si, stojíš na ulici, nikoho nemáš, nemáš kam ísť, máš len oblečenie a niekto ti dá sto eur... V podstate si ako bezďák, alebo bežné chudobné decko, len nesmrdíš, nebereš drogy a si zdravý. Ako by ste 100 eur investovali?
Asi na jedlo, pre seba a prípadne aj pre rodinu,ak by som nejakú mal,alebo aj nejaké potrebné veci do domácnosti,ak by som bol teda len "v podstate ako bezdák". Neviem či som správne pochopil,ale pod tým pojmom som si predstavil človeka, čo je chudobný a má nejaké obydlie,aspoň nejakú chatrč.
zrejme podla toho kedy by to bolo a ako by som sa v tej chvili citila
bud by som sa snazila s tym hospodarit aby som vyzila na strave aspon 2-3 tyzdne, ale keby je napriklad obdobie vianoc, tak by som isla do restiky a do kina a spravila si niecim radost...
alebo by som si zaplatila noc v hotely
Pochodím obchody, a zohnám si brigádu/prácu kde by som nastupoval už na druhý deň.
Spával by som na ulici, niekde skrytý.
Pracoval by som v robote. Za peniaze by som jedol lacné jedlo a pil vodu z umývadla v nejakom obchodnom centre na záchodoch (ale čistých).
Kúpil by som si tašku/ruksak a sprej aby som nesmrdel.
Pracoval by som, šetril by som. Keďže sa nemám kde sprchovať, v nejakom lacnom kaderníctve sa dám oholiť a po čase aj bradu dole, aby som to nemal mastné (keďže sa nemám kde sprchovať, a smradľavého by ma asi nechceli v robote).
Po prvej výplate si zaplatím lacný podnájom a už by som žil normálne.
Asi najprv trocha pitia a jedla.
Potom telefón za pár desiatok €ur,
trocha kreditu, nech si môžem čo najskôr
nájsť robotu s ubytkom "zadarmo" a nech
mi môžu zavolať a aj ja, keď bude treba.
A po úspešnom nástupe do práce
veľkú čokoládu a nanuk! (lebo veď spálim, tak čo!)
Isiel by som na morning market, kupil tam lacne ovocie a predaval ho s marzou niekde na plazi. V okoli tam nie je ziaden obchod, takze by to mozno islo. Keby nieco zarobim, tak kupim odstavovac a zacnem robit dzusy.
kúpila by som si kilá zeleniny, ovocia, byliniek, kokosového cukru, goji a sušených ovocíčok ¨ ( LEBO TO robím stále a vyhadzujem za to hrooozne peniaze )
Išiel by som do internetovej kaviarne a pokusil kúpiť si motorovú pílu ... Klince lak na drevo, teplu bundu , benzín a postavil si bunker na strome , alebo by som si zaplatil lacnú ubytovňu 5€/ deň a za ten čas sa pokusil si nájsť akúkoľvek prácu a tak ... Neviem
Alebo by som si kúpil pančuchy a hračkárskou pištoľ a pred zavretím prepadol nejaký obchod .,. Ešte keď som bol v im tak tam vykradli pobočku banky Lloyd , čo bolo asi 150 metrov od nášho domu tuším nikoho nechytili :p.... Určite by som niečo vymyslel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bud by som sa snazila s tym hospodarit aby som vyzila na strave aspon 2-3 tyzdne, ale keby je napriklad obdobie vianoc, tak by som isla do restiky a do kina a spravila si niecim radost...
alebo by som si zaplatila noc v hotely
vazne neviem, ale toto ma ako prve napadlo
Spával by som na ulici, niekde skrytý.
Pracoval by som v robote. Za peniaze by som jedol lacné jedlo a pil vodu z umývadla v nejakom obchodnom centre na záchodoch (ale čistých).
Kúpil by som si tašku/ruksak a sprej aby som nesmrdel.
Pracoval by som, šetril by som. Keďže sa nemám kde sprchovať, v nejakom lacnom kaderníctve sa dám oholiť a po čase aj bradu dole, aby som to nemal mastné (keďže sa nemám kde sprchovať, a smradľavého by ma asi nechceli v robote).
Po prvej výplate si zaplatím lacný podnájom a už by som žil normálne.
#survivalbitch
Potom telefón za pár desiatok €ur,
trocha kreditu, nech si môžem čo najskôr
nájsť robotu s ubytkom "zadarmo" a nech
mi môžu zavolať a aj ja, keď bude treba.
A po úspešnom nástupe do práce
veľkú čokoládu a nanuk! (lebo veď spálim, tak čo!)
@vymyslinick inak mobil je velmi dobry napad...najlepsie taky kde mozes aj internet pozerat...
Alebo by som si kúpil pančuchy a hračkárskou pištoľ a pred zavretím prepadol nejaký obchod .,. Ešte keď som bol v im tak tam vykradli pobočku banky Lloyd , čo bolo asi 150 metrov od nášho domu tuším nikoho nechytili :p.... Určite by som niečo vymyslel