ešte som to nedopozeral ale vopred napíšem. To video v thjsku bolo účelovo spravené tak aby bolo vhodné na protifajčiarsku kampaň. Čiže tam len boli vybrané konkrétne reakcie ktoré sa im hodili
Ako nezapálil lebo za a) nemal by som čím b)Aj keby som mal tak nie. A je mi zle z toho videa aj tých komentárov pod ním. Skurvená rasistická spoločnosť.
nosim akurat v kabate zapalovac aj ked nefajcim (skrz cigaru co som mal na silvestra) a uz som dvakrat pripaloval (asi vyzeram ako fajciar, ), ale vzdy som si cloveka obzrel, nie, dietatu by som nezapalil ani za nic ... ty dvaja typci co tak rezolutne sa opytal a odpovedal si, ti boli spravni,
Podľa mňa rodičia majú dávať svojim deťom prevenciu o cigaretách a skôr by som povedal že by sa mali zamyslieť nad otázkou koľko predajcov by predalo deťom cigarety.Len chcem povedať to že keby predavač nepredal maloletým osobám cigarety a rodičia by im dávali prevenciu o nich tak by nebola otázka či im dám zapaliť alebo nie aj napriek tomu že nefajčim a nenosím zapalovač u seba.
pozri sa... natočíš toto s 200 rôznymi ľuďmi a potom si to vieš zostrihať tak, aby tam bolo 20 ľudí, ktorí odmietnu... alebo 20 ľudí, ktorí im zapália.... podľa toho, na aký účel je to video
to thajské video bola kampaň proti fajčeniu, tak tam dali iba tých, čo odmietli... a čo je ešte sprostejšie, tak toto video má asi účel, že "aha jak sú v thajsku vyspelí a civlizovaní a my, zaostalí kokoti, zapálime kľudne deckám cigaretu!"... proste nulová výpovedná hodnota obidvoch videí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nevadí , aj keď nefajčíš čo by si robil...
a poprípade aký máte na to názor?
som sa odžubala
ako nech to znie sexisticky ako chce, tak dievcatu by som nedal ten ohen, nakemu random muflonovi asi aj hej.
ale jeba by bola kebyze si niekto od nich na oplatku vypyta cigu
to thajské video bola kampaň proti fajčeniu, tak tam dali iba tých, čo odmietli... a čo je ešte sprostejšie, tak toto video má asi účel, že "aha jak sú v thajsku vyspelí a civlizovaní a my, zaostalí kokoti, zapálime kľudne deckám cigaretu!"... proste nulová výpovedná hodnota obidvoch videí
a ináč úplne súhlasím so @17