Nic od vietnamcov z mileticky!Ak sa vietnamca spytas preco je na tej teniske"adidas"tolko pasikou vies co ti odpovie? Ze cim viac pasikou tym viac adidas.
ziadne mrkvace, elastaky a nic s oznacenim unisex a nic pre zeny,ziadne obtiahnute nohavice a nic podobne, nic co je z mody mimo 5 a viac rokov... 80te roky uz vobec ne...
Toho je moc, ale isto nie tie jednodielne plavky, dlhú suknu, čokoľvek s kožušinou, legíny, a ten typ nohavic len po kolena ci aké... a ešte mnohoooooooooo
hiphoperske nohavice a ich slavne siltovky s rovnym siltom..nieeee...nocna mora...a nejake nohavice s pasom u prs a dalsie vecy typu: opasok a na nom velkym Gucci abo DG, leopardie a tigrovane vzory, nic ruzove ....
ble ja by som si nedala tgroavny kozuch, k tomu cierne elastaky a cizmicky na vysokaaaaaaaaanskych podpetkocha este ku tomu chlpatu kabelku........fuuuuuj hohor hnus ......:-!
kazde yedno co som si jen thag precitala som sa thag rehotala,, wy ste thagy primitiiiiiwnyyy as s toho f rici stipe ,, sa spametajteee jag keby oblecenje bolo tym poslednym na swete na com zalezi ,, dakedy ludja jken listy nosili kolo seba a stazowali sa ze nee totoen ne bo je slabozeleny a ya xcem silno zeleny ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ja by som si nedala asi... hocičo zo šatníka mojej babky...
a ece elastaky ci jak sa to vola a take zastery kvetovane ake nosia vsetky babky no je toho dost..
a áno, žiadne minisukne-fuj- a podpätky!sa v nich cítim jak debil, proste v tom neviem chodiť