Čo by som urobil keby som bol prezident alebo ani ne prezident ale proste keby som mohol urcovat co a ako bude
takze ja mam obycajny sedliacky rozum a s nim by som zaviedol pestovanie tabaku na cele slovensko a predaval by som nase slovesnek cigarety ktore by boli o vela lecnejsie zaroven by som zlacnil chlast zvysil minimalnu mzdu a celkovo platy a zlepsil pr
Okrem iného by som zaviedol čiastočnú prohibíciu na alkohol a cigarety,zlegalizoval by som marihuanu a zákusky z nej,čiže maslo z kanabisu,čo je ohromná konzistencia psychoaktívnej látky tetrahydrocanabinolu........zamestnal by som ľudí vo zveľadovacom programe štátnom ,vyvlastnil by som všetko,čo sa dá,tabak by som pestoval ako obchodnú komoditu,alkohol by sa taktiež vyrábal,výlučne ako obchodná komodita pre zahraničie,zaviedol by som rozličnú propagandu a zdemokratizoval by som tento štát ešte viac a s rusmi by som obchodoval.paktoval.toť vše :-S
ako ja nechcem obhajovat tých drbnutých politikov ,ale zas to neni len také ružové ako si myslíš ,že chcem toto a hento...nie je všetko len čierne a biele,treba aj financie...hospodárit s nimi tak aby štát bol v + ....ked znížiš cenu alkoholu a cigariet=nižší príjem z daní=menši rozpočet štátu=menej možností na investovanie atd.....
ten nadpis ...keby som bol premiérom si mal na mysli ... no v prvom rade by som zlepšil pracovné podmienky (každý by mohol pracovať či už ako brigádnik alebo zamestnanec), školstvo posilniť (plat, výukový systém...) vyhodiť všetkých skorumpovaných politikov a poslať ich rovno do chládku, zrušil by som dane, dôchodková mzda by bola vyššia, viac spojov- autobusy, vlaky atď. a zaviesť trest smrti za určité prípady, bez možnosti kaucie), plyn, elektrina a voda by bola zdarma, každý (ten, čo robí) by dostal byt a všetky ceny tovarov/služieb by boli menšie (žiadna inflácia). A v neposlednom rade, of course, zveľadiť naše cesty .
jo a bolo by referendum o zákonoch, t.j., keby sa ľuďom nepáčil nejaký zákon, majú možnosť o ňom rozhodovať iba oni podpismi, nie ako tuna tie krysy v parlamente, to je pravá demokracia.
@dannyd14 a kde by si na to bral, keby si zrušil dane? LOOOL
inak všetko čo čítam sú totálne iracionálne bullshity
fantasmagórie ako hory jednorožcóóóv
Neviem čo by som robil ale postavil by som v každom meste aspoň 1 basketbalové ihrisko naviac bez futbalových bránok... bo tu všade len multifunkčné ihriská stavajú a potom tam každy deň len futbal sa hra omg -.-"
Ja si myslím, že keby sa tie financie riadne investovali do ľudí bez roboty a iných robotníkov na zlepšenie ciest. Vybudovanie nových cestných, žel. sietí. Investovať do pamiatok. Je ich tu toľko, až mi srdce puká, keď vidím ako padajú.
Možno by sme boli na mizine po tomto. Ale zvýšil by sa cestovný ruch a z toho by sme po čase boli v omnoho väčšom pluse ako doteraz.
Ale hold do vlády sa nechystám, mne sa páči jednoduchý život.
ja by som sa pytal kto čo chce a by som im vihovel keby niekto chcel byt agentom tak ho dam vycvičit a za školu by sa platilo každy žiak by dostaval takto na zš že 1. ročnik 10 eur 2. dvatsat a tak dalej na sš by to bolo tak 1.ročnik 100 eur druhy 200 eur ... to by každy bol vyštudovany a každy by bol genius na vš by to bolo zadarmo ale peniaze sa nebudu platit čiže školne nebude nutne platit na sš na zš každy žiak da svojmu učitelovi bud 3 centy alebo 2 centy lebo bolo by to tak že dvaja učitelia by učili mudrejšich ktorym sa dava 3 c. a tych hlupšich by učil jeden učitel a ty by mu davali 2c. a na sš opačne na vš nebudu rozdelovat podla toho kto je mudry a kto hlupy a každemu učitelovi by sa dalo 4c.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak všetko čo čítam sú totálne iracionálne bullshity
fantasmagórie ako hory jednorožcóóóv
Možno by sme boli na mizine po tomto. Ale zvýšil by sa cestovný ruch a z toho by sme po čase boli v omnoho väčšom pluse ako doteraz.
Ale hold do vlády sa nechystám, mne sa páči jednoduchý život.