co by sme spravili my? no asi nic... ale chuda to dievca, co by urobila ona? ked ta odmieta... tak potom by si uz nemal sancu ani keby si modre z neba zniesol... ak ti o to ide, nech sa paci....
Ani sama nevie kto jej ubližuje. Len jej jednoducho vyhovovalo ako aj všetkým ostatným to hodiť na mňa. Všetku vinu. Ale ja ju prinútim ku komunikácii.
toto ani nie je zufalstvo, ani to nie je vtipne. ked si nerobis blbu srandu, tak si fakt chory kokot a radsej by si tu mal dat svoje udaje, niekto z humenneho ta uz na tu psychiatriu odvedie.
Ako jednoducho je hodiť všetku vinu na nevinného. Asi ani Boh nevie kto Žanete ublížil. Nie to aby to vedela Žaneta. A nielen Žanete bolo ublížené. ľudia ale všetku vinu hodili na mňa pretože vedeli, že s tým si ja sám asi neporadím ak nezískam pomoc, podporu, atď.
vo svojích diskusiach spomýnaš Boha, ktorý je aj tvojím Stvoriteľom, uvádzať, že on niečo nevie, je prinajmenšom opovážlive, zahrávaš si s vyššou mocou ....
som sráč? fajn. volá sa Žaneta Kováčiková, býva v Novákoch. adresu dopíšem neskôr. ešte si niekto myslí, že som sráč? napíšem tu ale oveľa viac. zverejním mená všetkých ktorí mi stoja v ceste. aby všetci prišli na to, že sa nebojím. nemám koho.
to by mohli všetci napísať X mien a adries ľudí, kt.poznajú
a osobne si myslím, že je to z tvojej strany už posadnutosť dotyčnou a ide z teba strach. Zverejni svoje ozajstné údaje ak chceš niečo zverejňovať a nie obťažovať a zúfalo sa snažiť o neviem čo... (slečna a si vie prečo ťa nechce , skús to nejak predýchať a nájsť si inú zábavu-poprípade iný objekt záujmu )
vies potom ako si sem napisal jej meno si uz nemyslim ze si srac. Teraz si udatný bohatier a vsetkym sa uz len pri pomysleni na teba trasu nohy
Aj keby si tu zverejnil neviem co, kazdemu to je jedno. A podla mna by si sa nemal snazit komunikovat s nou ale v prvom rade s psychiatrom. Mne pripadas ako ten typ ktory by sa kvoli zene (ktora ta ma na haku) aj zabil.
Podla mna si na nu upnuty (uz 4 roky - to je jebnute), co je chore. Podla toho a tvojich prispevkov usudzujem ze mas problem najst si priatelku. Tak sa v prvom rade sa spamataj, nevypisuj chujoviny a nieco so sebou rob aby ta nemali vsetci za sraca.
Ja mat takeho syna, co takto rozmysla - taku mu jebnem, ze ... Pici mas tu milion zien - neda jedna, da druha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
filip
brat môj moja duša veľmi trpí kvôli hriechom ľudstva, to, že súhlasiš, je vizitka tvojho svedomia...........filip
vo svojích diskusiach spomýnaš Boha, ktorý je aj tvojím Stvoriteľom, uvádzať, že on niečo nevie, je prinajmenšom opovážlive, zahrávaš si s vyššou mocou ....
vedz, že pravdu najdeš vo svojom svedomí
filip
A to že si SRÁČ, už len potvrdzuje fakt, že ťa holka odmieta už 4. rok a ty ako pravý SRÁČ za ňou stale lezieš.
Inak neviem čo by zrobilaona , ale si SRÁČ.
a osobne si myslím, že je to z tvojej strany už posadnutosť dotyčnou a ide z teba strach. Zverejni svoje ozajstné údaje ak chceš niečo zverejňovať a nie obťažovať a zúfalo sa snažiť o neviem čo... (slečna a si vie prečo ťa nechce , skús to nejak predýchať a nájsť si inú zábavu-poprípade iný objekt záujmu )
vies potom ako si sem napisal jej meno si uz nemyslim ze si srac. Teraz si udatný bohatier a vsetkym sa uz len pri pomysleni na teba trasu nohy
Aj keby si tu zverejnil neviem co, kazdemu to je jedno. A podla mna by si sa nemal snazit komunikovat s nou ale v prvom rade s psychiatrom. Mne pripadas ako ten typ ktory by sa kvoli zene (ktora ta ma na haku) aj zabil.
Podla mna si na nu upnuty (uz 4 roky - to je jebnute), co je chore. Podla toho a tvojich prispevkov usudzujem ze mas problem najst si priatelku. Tak sa v prvom rade sa spamataj, nevypisuj chujoviny a nieco so sebou rob aby ta nemali vsetci za sraca.
Ja mat takeho syna, co takto rozmysla - taku mu jebnem, ze ... Pici mas tu milion zien - neda jedna, da druha