Nemám nič konkrétne... ale prvé na napadlo že by ma riadne potešilo nejaké prekvapenie od poloničky.. že by bolo vidno že by to plánoval... niekam ísť, nejaká maličkosť, ktorá niečo pripomína..a tak proste niečo milé
dake dvd so super filmom ktory by sa stal mojim oblubenym, alebo seria mojho oblubeneho serialu... alebo kniha ktora by mi zmenila zivot, alebo nieco do kupela, alebo darcekovy kos, alebo permanentka do fitka, alebo permanentka do welnessu, alebo daky super vylet s frajerom, alebo neviem. ja sa potesim hocicomu
HIM uneasy listening vol. 2 , tabletky, aby som nemala už žiadnu chybu , čo ma tak skurvene jebe a ktorú cca 99% populácie nemá a aby som bola taká zaľúbená ako teraz .. aby mi tento vzťah dovtedy vydržal ...
Netuším. Raz to je večné zdravie (psychické aj fyzické). Inokedy nejaká kabelka / šaty. Potom zase nejaké šťastné chvíle v posteli. Neoslavujem ich veľmi, zato moje kamarátky áno - preto asi voľný večer, nejaké víno a ich spoločnosť, ak už.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
sak aj budes